Igazi szörnyeteg lett a Samsung Galaxy S10 5G

0

A Galaxy S10, az S10+ és az S10e mellett egy negyedik mobilt is bemutatott tegnap a Samsung, a Galaxy S10 5G-t, ami nem csak szimplán egy 5G modemmel felturbózott verzió lett, hanem egy teljesen új készülék számos előre mutató fejlesztéssel.

A Samsung Galaxy S10 5G még a 6,4 colos S10+-nél is nagyobb, ugyanis egy 6,7 colos, ívelt Dinamikus AMOLED kijelzőt kapott QHD+ felbontással és 19:9 képaránnyal.

Az előlapon itt is duál kamera van a kijelzőbe építve, ám a 10 MP-es, f/1,9-es, 4K videófelvételre képes fő érzékelő mellé ezúttal egy 3D-s ToF szenzor került. A hátlapon pedig ezúttal 4 kamera van, amelyekből az első három megegyezik az S10 és az S10+ kameráival, vagyis egy 12 MP-es normál, egy 12 MP-es telefotó és egy 16 MP-es ultraszéles látószögű egységet kapunk. A negyedik pedig egy másik 3D-s ToF érzékelő, hogy hátul is legyen belőle egy.

Hardveres téren alapvetően megegyezik a mobil a többi S10-zel, ennél is Snapdragon 855-öt vagy Exynos 9820-at ígér a Samsung, ám itt már természetesen 5G modemmel felturbózott chipsetekről van szó. RAM-ből 8 GB-ot kapunk, a belső tárhely pedig 256 GB-os, és a széria többi tagjával ellentétben itt nincs lehetőség a bővítésre.

Az akkumulátor egész méretes lett, egy 4500 mAh-s telep került a mobilba, ami támogatja a vezetékes és a vezeték nélküli gyorstöltést, illetve a fordított vezetéknélküli töltést is.

A Samsung Galaxy S10 5G az év második felétől lesz elérhető egyes európai országokban. Az ára még nem ismert, de olyan 1500 euróra simán számíthatunk.

Kapcsolódó cikkek:

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid