Sok minden kiderült az olcsó Redmi csúcsmobilról

0

A csúcsmobilokat mindenki szereti, pláne ha nem kell értük mélyen a zsebünkbe nyúlni. Nem véletlen tehát, hogy rengetegen várják a Redmi felsőkategóriás modelljét, amely állítólag 300 dollár környékén kerülhet majd forgalomba.

Úgy tűnik, hogy a Xiaomi leányvállalata az anyacéghez hasonló marketinget folytat, így folyamatosan “szivárognak” az infók a soron következő mobiljukról. Aki lemaradt volna róla, annak eláruljuk, hogy egy ízig-vérig csúcsmobil van érkezőben, amelybe természetesen a Snapdragon 855 kerülhet, és ismét érkezett néhány érdekes új részlet róla.

A mostani infómorzsák a cég üzleti tevékenységéért felelős Lu Weibing-től származnak, aki kifejezetten aktív a közösségi médiában, és infói minden esetben a valóságot tükrözik. Az egyik legfrissebb bejegyzéséből kiderült, hogy a készüléket ultraszéles látószögű kamerával is ellátják, így immáron biztosra vehető az előzetesen emlegetett tripla kamera (48 + 13 + 8 MP). Ez a kiszerelés egyébként megegyezik a Mi 9 SE hátlapi kameráival, ami teljesen logikus döntés.

A mobil kijelzője 6,39 colos lesz és Full HD+ felbontású, az előlapi kamera pedig 32 MP-es lehet, ami nem hangzik rosszul. RAM-ból sem lesz hiány, hiszen számíthatunk egy 8 GB-os kiszerelésre, a belső tárhelyből pedig egész biztosan lesz 128 GB-os opció.

Szerencsére más jó hír is érkezett. Nem kell lemondanunk kedvenc vezetékes fülesünkről sem, mivel ott lesz majd a jack aljzat a telefonon. Végezetül pedig az NFC sem marad ki, amely rendkívül jó döntésnek tűnik, hiszen sokaknál ez már deal breakernek számít a mai világban.

Az alábbi kép sajnos csak egy koncepció, viszont a dizájn talán valami hasonló lesz:

A megjelenés időpontja sajnos egyelőre még nem ismert, és az elnevezését is homály fedi. A napokban szárnyat kapott a Redmi X név, ám Mr. Weibing ezt gyorsan meg is cáfolta, és ígérete szerint ennél jóval kreatívabb elnevezést kap majd a készülék. Reméljük a 300 dolcsi körüli árnak azért van valóságalapja, mert akkor olyan bombavételnek ígérkezik, mint amilyen tavaly a Pocophone F1 volt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid