Friss képek és infók a Samsung Galaxy S9-ről

0

Újabb sajtóképek érkeztek a Galaxy S9 modellekről, amelyek megerősítenek jó pár érdekes funkciót. Nézzük a legfrissebb infókat!

A korábbi sajtóképek mellé most újabbak érkeztek, így már tényleg semmi nem maradt titokban a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ kinézetét illetően.

Az egyik nagy újítás a kamera terén történik majd. Az S9 modellekbe egy variálható apertúrájú hátlapi szenzor teljesít majd szolgálatot. Akár f/1.5 is lehet a rekeszérték, amivel kevés fénynél is nagyon szép, részletgazdag képeket készíthetünk.

A kamera más szempontból is javul, hiszen 480 fps-es felvételeket készíthetünk majd 1080p felbontás mellett. Emellett a nagyobb kiadás, vagyis a Galaxy S9+ duál megoldást kap telefotó kamerával.

Fontos újítás lesz az AKG sztereó hangszórópár. Eddig ezen a téren egyáltalán nem jeleskedtek a Samsung csúcsmobilok, végre azonban korrekt hangzást kapunk fülhallgató nélkül is.

A kijelzők alapvetően nem változnak, ugyanúgy 5.8 és 6.2 colos panelekről van szó QHD+ (2960×1440) felbontással. Hardveres téren pedig az európai modellekben Exynos 9810 lesz, ami bivalyerősnek ígérkezik. A kisebb kiadásban 4, a nagyobban pedig 6 GB RAM lesz, az akkumulátorok terén pedig semmi változás nincs, 3000 és 3500 mAh-s telepeket szerelnek a mobilokba.

Nemrég az új alapértelmezett csengőhang zenéje is napvilágra került, amit itt hallgathatsz meg:

További sajtóképek:

A bemutató február 25-én lesz, azaz már kevesebb, mint egy hetet kell várnunk a hivatalos debütálásra.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid