Három új Alcatel mobil érkezik pár nap múlva

0

Két vadonatúj Alcatel okostelefon tűnt fel az Amazon franciaországi részlegének oldalán, ami erőteljesen arra utal, hogy hamarosan meg fognak jelenni a kérdéses készülékek. Az Alcatel 5 mellett most az Alcatel USA révén tudomást szereztünk a 3V és az 1X létezéséről is. Mindhárom mobil február 24-én debütál majd az idei MWC kiállításon.

A vállalat részéről túl sok érdemi információ nem került a birtokunkba, ugyanakkor a közleményhez csatolt fotó valamelyest csillapítja kíváncsiságunkat. Egyértelműen az Alcatel 5 lesz a szupersztár, a telefon kijelzőjén ugyanis csak fent lesz vastagabb káva. Ami még az előlapot érdekessé teszi, az a szemlátomást két szenzorral dolgozó kamerakészlet.

Az Alcatel 3V és 1X leginkább a középkategória alsó szegmenseiben, valamint a belépő szinten szerezhetnek babérokat. A formatervük elég hétköznapi, de 18:9 képarányú  kijelzőt kaptak, és semmilyen hardveres gombot nem látni a frontoldalon. A mobilok elég hasonlóak, de a fizikai billentyűk elhelyezése némileg eltér, a 3V-nél a bal oldalon van a hangerőszabályzó és jobb oldalon a bekapcsoló, míg az 1X esetében minden a jobb oldalra került. Sajnos a készülékek hardveres jellemzői egyelőre nem ismertek, de már nem kell sokat várnunk a bemutatóig.

Az Alcatel 5-ről viszont van már egy másik képünk is:

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid