Friss LG G5 hírek érkeztek

1

Még fél éve sincs, hogy az LG G4-et leleplezték, és hamarosan egy újabb csúcsmobilt mutat majd be a kisebbik dél-koreai gyártó, de sokan máris az LG G5 felé kacsingatnak, amiről most ki is derült néhány érdekes információmorzsa.

A pletykák szerint az LG G5-öt a Qualcomm következő csúcsprocesszora, a Snapdragon 820 fogja hajtani, persze ez nem túlzottan meglepő, hiszen az LG zászlóshajói eddig is az említett chipsetgyártó aktuális nagyágyúját kapták. Kivételt képez ez alól a G4, amibe a Snapdragon 810 problémás debütálása miatt inkább a Snapdragon 808-at szerelte az LG.

A kamerával kapcsolatban arról szólnak a hírek, hogy egy hatalmas méretű (1/2 colos), Sony gyártmányú szenzor kerül majd a G5 hátoldalára, ami remélhetőleg még a G4-ben lévő 16 megapixeles IMX234 kiemelkedő teljesítményét is felül tudja majd múlni, többek között gyenge fénynél való fotózás során.

Korábban arról lehetett olvasni, hogy az LG a G5-be sem fog ujjlenyomat-olvasót szerelni, helyette egyből az írisz-szkennelésre ugranak. A bemutató várható időpontja persze még nagyon messze van, így egyelőre semmi biztosat nem tudunk mondani, ráadásul ilyenkor még javában folyik a fejlesztés, azaz sok minden változhat.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid