Friss promóképeken a Xiaomi Mi 10, és kiderült pár új részlet is!

0

A Xiaomi Mi 10 széria nemsokára bemutatkozik, legalábbis Kínában, ahol már február 13-án leleplezik az újdonságokat. A vállalat vezetője azonban láthatóan nem fér a bőrébe, már hamarabb megosztott pár képet és infót a legnagyobb kínai közösségi oldalon.

Az alábbi képen az alap Mi 10 látható, vagyis nem a Pro verzió, ezt onnan tudjuk, hogy a hátlapján négy kamera van. A Mi 10 Pro esetében lesz egy ötödik ToF érzékelő is a második és a harmadik szenzor között. A plakáton látszik a kínai bemutató dátuma, illetve néhány színváltozat, egy rózsaarany, egy zöld, és mintha a harmadik készülék kék lenne a kerete alapján. Most már biztos a hajlított kijelző, és az is, hogy a szelfikamera egy kivágásban lesz a bal felső sarokban.

Visszatérve a kamerákra, a képről leolvasható a 108 MP felirat, vagyis megerősítést nyert a fő szenzor brutális felbontása, bár ez eddig sem volt kétséges. Ezen kívül valószínűleg lesz egy 2x telefotó kamera, egy 5x telefotó kamera, valamint egy ultraszéles látószögű egység a mobilon, legalábbis ha a Mi Note 10-ből indulunk ki.

Ezen a másik plakáton látszik egyébként a Pro változat is a plusz kamerával (kék színben):

Érkeztek további promóképek is, amelyek a különleges hűtési rendszert taglalják. A mobil óriási felületen tudja majd leadni a hőt, a gőzkamra mérete háromszor akkora lesz, mint például a Huawei Mate 30 Pro 5G esetében.

A gőzkamra mellett pedig 6 rétegnyi grafit gondoskodik arról, hogy a hűtés még hatékonyabb legyen.

A bivalyerős hardver (Snapdragon 865) teljesítményét tehát nem kell majd visszafogni a melegedés miatt, ami nagyon jó hír. A Xiaomi telefonjai egyébként is ott szoktak lenni a legizmosabb csúcsmobilok között, és ez valószínűleg idén sem lesz másként. Ebben nagy segítség lesz a processzoron kívül a szupergyors LPDD5 RAM, valamint a szintén szélsebes UFS 3.0-s belső tárhely is.

A kínai bemutató után tíz nappal, február 23-án tartják az európai debütálást, tehát egész biztosan lesz Global verzió is a Mi 10-ből, már csak az a kérdés, hogy mennyiért lehet majd nálunk beszerezni az új csúcsmodellt, és annak Pro változatát.

Via XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid