Látványos képeken a Samsung Galaxy S10+

0

A Samsung következő zászlóshajói, a Galaxy S10 család tagjai az egyik legforróbb témának számítanak a tech világban, és ez mindaddig így is lesz, amíg be nem mutatják a mobilokat. Hogy a topik ki ne hűljön, most friss értesülések és renderek érkeztek, elsősorban a Plus, valamint az 5G modemmel szerelt variánsról.

A koreai vállalat szemlátomást jól halad a telefonok fejlesztésével, hiszen az 5G modemes kiszerelésnek valamikor márciusban, egy hónappal a 4G modellek után kellene érkeznie. Ehhez képest a cég demózott egy ilyen mobilt, erről ráadásul egy rövidfilm is nyilvánosságra került, amit lentebb Ti is megnézhettek.

Az itt látható okostelefon első blikkre nem sokban különbözik az elődtől, nincs notch, lyukas kijelző, vagy más efféle rajta. Fontos azonban kiemelni, hogy ez csak egy prototípus, a végleges dizájn jó eséllyel nem ilyen lesz.

Az OnLeaks, illetve a 91Mobiles csapatának köszönhetően CAD renderek készültek, amelyeken ha minden igaz, a Galaxy S10+ szerepel. A megjelenítőn lévő bevágás két előlapi kamerának biztosít helyet, a hátlapon pedig a Galaxy Note 9-hez hasonlóan horizontálisan elrendezett, ám ezúttal tripla kamerás képrögzítő apparátus vonja magára a figyelmet.

A megjelenítő állítólag 6.4 hüvelykes lesz, hajlított Super AMOLED panellel, a kijelző alá pedig egy ultrahanggal dolgozó ujjlenyomat-olvasó kerül.

A készülék 157.5 x 75 x 7.8 mm-es dimenziókkal rendelkezik az ipari szivárogtatóink értesülései szerint. Alul 3.5 mm-es jack aljzat, illetve egy hangszóró szolgáltat némi további látnivalót.

Valaki állítólag a kezébe kaparintotta a telefont, és készített róla pár kicsomagolós képet, a hátlap ráadásul egyezik is a többi eddig nyilvánosságra került infóval.

A fotók a Weibón lett közzétéve, de a helyzet az, hogy ennek az unboxingnak az autentikussága eléggé megkérdőjelezhető, minden bizonnyal egy klón készülék látható itt.

Forrás: 91mobilesGSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid