Sokan fogják szeretni a Messenger új funkcióját

0

Különösebb bejelentés nélkül bukkant fel egy érdekes új funkció a Facebook Messengerben, aminek a segítségével egy általunk kiválasztott üzenetre tudunk választ írni.

Különböző fórumokról már ismerős lehet a dolog, hiszen egy hosszabb topiknál jól jöhet, ha meg tudjuk jelölni, hogy éppen mire válaszolunk. Úgy néz ki, hogy ez megtetszett a Facebooknak, és már meg is kezdték az újítás bevezetését.

Ha hosszan megérintünk egy üzenetet, akkor a reakciók mellett már egy Válasz gomb is megjelenik, persze csak abban az esetben, ha nálad is aktiválták már a funkciót. Ha erre rákattintunk, és beírunk valamit, akkor az úgy fog megjelenni a beszélgetésben, hogy a másik fél is látja, mire érkezett az adott válasz.

Ez nagyon jól használható akár csoportos beszélgetéseknél is, ahol gyakran nagy a fejetlenség, és sokszor nehéz átlátni, hogy ki mire reagált.

Az újítás nálam már elérhető a böngészős verzióban és az Android alkalmazásban is, de nem minden készüléken jelent meg. Ha nálad még nem érhető el, érdemes türelemmel várni. Mivel szerver oldali frissítésről van szó, nem azon múlik a dolog, hogy a legfrissebb Messenger verziót futtatod-e, majd távolról fogják bekapcsolni.

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid