Európába érkezik az LG V40 ThinQ

0

Megkésve bár, de hamarosan az öreg kontinensen is elérhetővé válik az LG legújabb csúcsmobilja, amelyet még októberben elején mutatott be a gyártó.

Az LG V40 ThinQ már a V széria hatodik tagja, és nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden földi jóval ellátták. A bemutató után mi is írtunk róla, így a részleteket ezen a linken nézhetitek meg, ha esetleg kimaradt volna. A V család korábbi tagjainak elérhetősége eléggé limitált volt Európában, ám szerencsére úgy néz ki, hogy a V40 esetében ez nem így lesz.

Egy vezetéknélküli töltéssel kapcsolatos tanúsítvány buktatta le a mobilt, amelyet az LM-V405EB és az LV-V405EBW típusszámon engedélyeztettek. Ezek lesznek az EU-ba szánt modellek számai, ám az még egyelőre nem derült ki, hogy mi lehet köztük a különbség.

A tanúsítványon szerepel a készülék pontos megnevezése, és egy fotó is róla, így könnyen beazonosítható a modell. Az érkezését megerősíti az egyik szivárogtató információja is, miszerint az LG jelenleg is dolgozik egy LMV405EB-EUR-XX-NOV-30-2018+0 nevű firmware-n. Ezzel érkezhet a majd telefon, és jó hír, hogy már Android Pie alapokon nyugszik.

Így tehát már csak az LG hivatalos megerősítésére várunk, melyben várhatóan a megjelenés időpontja mellett az árát is elárulják majd.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid