Friss részletek derültek ki a Redmi Note 10 szériáról

0

Már egy ideje keringenek különböző pletykák a Redmi Note 10 mobilok kapcsán, most viszont egy megbízhatónak mondható kínai szivárogtató, bizonyos Digital Chat Station tett közzét néhány fontos részletet.

A bennfentes úriember úgy tudja, hogy a legütősebb modell (Redmi Note 10 Pro?) erejét egy Snapdragon 750G chipsetből kölcsönzi majd, a telefon hátoldalán pedig egy 108 megapixeles elsődleges érzékelő foglalhat helyet. Természetesen lesz olcsóbb változat is, talán ez lesz a sima Redmi Note 10, ebben egy MediaTek Dimensity 720 pöröghet, a kamerakészlet elsődleges érzékelője pedig egy 48 megapixeles modul lesz. Egyébként mindkét lapka 5G-s tehát a telefonok már támogatni fogják az új hálózati szabványt.

Az új szivárogtatás szerint mindkét készülék kijelzője LCD technológiára épül, ezeken pedig egy kivágás ad majd otthont az előlapi kamerának. A képfrissítési rátáról nem esett szó, de minden bizonnyal nagyobb lesz, mint 60 Hz, legalábbis a drágább verzió esetében.

Korábbi renderek

A telefoncsalád legerősebb modellje egyébként egy 4800 mAh kapacitása akkumulátorral büszkélkedhet majd, és a telep állítólag támogatni fogja a 33 wattos gyorstöltést. A készülék az eddigiek alapján az M2007J17C modellszámot viseli, és sokban hasonlíthat a már leleplezett Xiaomi Mi 10T Lite-ra, de valószínűleg nem ugyanaz lesz a két telefon.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid