Friss tudnivalók az új, 64 bites Samsung Galaxy Tab 4 8.0-ról

0

A GFX Bench nevű benchmark programnak hála kiderült néhány dolog a Samsung új 8 colos táblagépéről, a Galaxy Tab 4 8.0 64 bites váltoozatáról.

A motorháztető alatt nagy valószínűséggel a Snapdragon 410-es processzor fogja végezni a számításokat. Bár vannak más Samsung készülékek, amelyekben ez a chipset dolgozik – pl. Galaxy A3 és A5 -, a Galaxy Tab sorozatban most debütálhat a Qualcomm középkategóriás gépekbe szánt megoldása.

Galaxy Tab 4 8.0

Ezen kívül a benchmark program jóvoltából azt is tudni lehet, hogy a táblagép kijelzőjének felbontása 12800×800 pixel lesz, ami nem valami acélos, de azért még a tűrhető kategóriában van. A kijelzőméretet a tesztlapon ne vegyétek figyelembe, valószínűleg egy rossz DPI beállítás miatt láthatunk ott 12.8 inchet.

A többi specifikáció sem igazán az innováció csúcsa: 1.5 GB RAM, 16 GB belső tárhely, Adreno 306-os grafikus gyorsító. Sajnos a Lollipop is lemaradt, a masinán Android 4.4.4 KitKat fut majd. Igazából nincs miért a szívemhez kapkodni, de egy jó árazással mindenképpen sikeres lehet az új Galaxy Tab 4 8.0.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid