Oppo Find 9 – újabb fenevad a láthatáron

0

Az Oppo aztán tényleg nem lopja a napot. A vállalat új, Find sorozatba tartozó mobiljáról kiszivárgott egy kép, és bennfentesek már tudni vélnek ezt-azt a specifikációkról is. Lássuk, hogy mit derített ki az Oppo Find 9-ről a kínai CNMO nevű weboldal!

Az említett honlap munkatársai úgy tudják, hogy ez lesz az Oppo első olyan készüléke, amiben ilyen erős hardver teljesít szolgálatot. Ez konkrétan egy Qualcomm Snapdragon 810-es processzort és 4 GB rendszermemóriát takar.

Oppo-Find-9-02

A további tulajdonságok egyelőre ismeretlenek, de ennyi információmorzsa után is okkal feltételezhetjük, hogy egy igen komoly csúcsmobilról van szó. A kép alapján az biztos, hogy egy nagyméretű készülékről van szó, de ennyiből nehéz eldönteni, hogy nagyobb lesz-e, mint az 5.5 hüvelykes Find 7. Találgatni meg nem akarok, viszont ha bármi újdonság kiderül, akkor azonnal tudósítalak Titeket is róla!

GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid