Frissítéssel 60-szoros digitális zoomot kap az Oppo Reno 10x Zoom Edition

0

Az Oppo Reno 10x Zoom Edition eredetileg csak 20-szoros digitális zoomra volt képes, ám egy hamarosan érkező frissítés révén a 60-szoros nagyítás is lehetségessé válik. Erről egyébként egy egészen látványos videónk is van, érdemes megnézni!

A mobil egy 13 MP-es periszkópos kamera révén 5-szörös optikai és 10-szeres hibrid zoomra képes, ezeknél a minőségromlás nagyon minimális, ha viszont valaki továb szeretne nagyítani a mobillal, akkor 20-szoros digitális zoom a maximum. De mivel a fő vetélytárs, a Huawei P30 Pro 50-szeres digitális nagyítást kínál, így muszáj volt az Oppónak is lépnie. Az új szoftverrel még a Huaweit is beelőzik, hiszen 60-szoros zoom lesz elérhető a mobillal. Ez persze már minőségromlással jár, de az alábbi videó alapján így is rettentően látványos a funkció.

Először széles látószögről indul a kamera, aztán láthatjuk a fő szenzor képét, majd átvált a mobil a periszkópos kamerára, és ezzel már a nagyon apró részletek is megjelennek. Nagy pozitívum, hogy ez utóbbi is kapott optikai képstabilizátort, aminek látszik is a pozitív hatása.

Egyébként az Oppo már nagyon régóta fejleszi ezt a megoldást, és erről folyamatosan tájékotatták is s nagyközönséget, ám végül a Huawei beelőzte őket, és hamarabb kiadták a saját periszkópos kamerával szerelt mobiljukat, a P30 Prót.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid