Frissítést kapott az androidos Apple Music alkalmazás

0

Az Apple Music lett az Apple első teljes értékű alkalmazása Androidon. Sokan vonogatták a szemöldöküket, amikor az app megjelent a Play Áruházban, de még egy akkora vállalat sem hagyhat figyelmen kívül ennyi felhasználót, mint az Apple.

Az előző hónapban microSD-támogatást kapott, most pedig számos olyan, Androidra jellemző funkcióval gazdagodott az alkalmazás, amelyet a felhasználók már a kezdetektől hiányoltak. Az utolsó frissítésben kezdőképernyő widgetet, jobb lejátszási lista-kezelést és a használatát jobbá tevő egyéb javításokat kapott az androidos Apple Music.

apple_music_homescreen_widget

A widget alapértelmezetten 4 x 1 egység méretű, rendelkezik a megszokott lejátszási gombokkal, és az éppen aktuális zeneszám címét és albumborítóját is megjeleníti. Egyszerűbbé vált az egyedi lejátszási listák létrehozása, mostantól nem kell hozzáadni a számokat a saját könyvtárunkhoz, mielőtt egy lejátszási listához adnánk hozzá őket. Ha a szám címére nyomunk, az adott albumhoz ugrunk. Ha van iTunes ajándékkártyánk, mostantól az alkalmazáson belül is beválthatjuk azokat, így nincs szükség asztali gépre ennek a műveletnek az elvégzéséhez – azonban továbbra sem fizethetünk elő családi csomagra a mobil alkalmazásban.

Nagyon örömteli az is, hogy az Apple nemcsak átportolta az iOS-es Apple Music appet, hanem az Android dizájnelveit is követi és kihasználja a platform lehetőségeit.

Az Apple Music bárki számára ingyenesen kipróbálható 3 hónapig. A Play Áruházban ide kattintva elérhetitek.

forrás: Google Play

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Informatikus, vagy valami olyasmi

NapiDroid