Frissített dizájnnal és erősebb processzorral jöhet a Motorola RAZR 3

0

2019 még egy sokkal frankóbb év volt. Nem volt világjárvány, és számos remek történés mellett feltámadtak a népszerű kagylómobilok, mégpedig a hajlítható képernyők technológiája, és a Motorola RAZR 2019 révén. Bár a szóban forgó készülék nem volt tökéletes, volt annyira jó, hogy folytatást kapjon 2020-ban, és más gyártók is elkezdjék a maguk módján keblükre ölelni a telefon koncepcióját. Most hivatalosan is beharangozták a harmadik generáció érkezését, és azt, hogy a Motorola RAZR 3 megújult formatervvel, valamint a korábbiaknál jobb processzorral debütál.

A Motorola RAZR 2019 elindította a hajlítható képernyős okostelefonok második reneszánszát, aztán jött a folytatás 2020-ban, egy 5G modemmel valamint némileg frissített, de nem igazán kiemelkedő hardverrel. Most Chen Jin, a Lenovo mobilos részlegének vezetője a kínai közösségi médián, a Weibón keresztül tudatta a nagyérdeművel, hogy a Motorola RAZR folytatása készül a színfalak mögött. Ígéretekben sem szűkölködött a rangos úriember, állítása szerint a készülék megnövelt teljesítménnyel, vadonatúj felhasználói felülettel, és egy továbbfejlesztett dizájnnal kerül majd a boltok polcaira, amikor annak eljön az ideje.

A Motorola RAZR mobilok külalak szempontjából kétségkívül prémium ajánlatnak számítanak, de ha csak a legutóbbi 5G-s modell vesszük, 1400 dollár egy Snapdragon 7656G lapkás készülékért annyira nem tűnik csábítónak, főleg, hogy a Samsung hasonló stílusú mobiljai kevesebb pénzért erősebb chipsetet és további extrákat is kínálnak.

Vélhetően érezték a Motorola döntéshozó is, hogy legközelebb ennél többet kell felajánlaniuk, és remélhetőleg éppen ezekről az újításokról beszélt a Lenovo Mobile Business Group vezérigazgatója legutóbbi posztjában.

Chen Jin szerint a Motorola RAZR 3 először Kínában fog megjelenni, és bár konkrét dátumot nem említett, egy korábbi szóbeszéd értelmében a készülék leghamarabb a következő év második felében érkezhet majd. A Motorolának fel kell majd kötnie a gatyát, mert az általuk készített okostelefon olyan termékekkel kell, hogy versenyezzen, mint a nemrég debütált Huawei P50 Pocket, vagy az addigra a világot jelentő deszkákra lépő Samsung Galaxy Z Flip 4. Utóbbival ugyancsak kemény lesz a küzdelem, mert a koreaiak mobilja állítólag a legfrissebb Snapdragon csúcslapkával, valamint kijelző alá szerelt kamerával fog érkezni. Ráadásul nem csak jobb jellemzőkkel, hanem egy valamivel mérsékeltebb árral is elő kellene rukkolniuk a gyártó szakembereinek, ha azt szeretnék, hogy a Motorola RAZR 3 taroljon, amikor megjelenik.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid