Full HD kamerás drónok kedvező áron a Tomtop oldalán

0

A Tomtop webáruházának akciója kiváló belépő lehet azok számára, akik most szeretnének kicsit közelebbről megismerkedni a drónok világával de nem szándékoznak nagy összeget költeni a projekt érdekében. Egy promóciónak köszönhetően most két kiváló szerkezetet lehet tőlük beszerezni módfelett kedvező áron, ismerkedjünk meg velük közelebbről!

Elsőként a Visuo XS812 drón bemutatásával kezdenénk, ami egy Full HD kamerával, GPS navigációval, és 5 GHz-es WiFi modemmel ellátott gépezet. A széthajtható készülék 200 méteren belül tökéletesen irányítható marad, egyébként pontosan ennyi a beépített WiFi vevő hatósugara, ami a folyamatos, és akadásoktól mentes mozgókép közvetítéséért is felel.

A drón belsejében egy 1800 mAh kapacitású akkumulátor található, ami körülbelül 14 perces repülési idő tesz lehetővé. A telep töltése összesen 180 percet vesz igénybe, de szerencsére ha most rendelsz, három akkumulátort is kapni fogsz a csomaghoz. A szerkezet számos üzemmóddal rendelkezik, melyek között megtalálható a követés, vagy a kijelölt pontra való repülés, utóbbihoz a GPS modul nyújt elengedhetetlen segítséget.

A surround móddal körkörös repülésre késztethetjük a gépezetet, persze ezzel a lehetőséggel csak kültéren tudunk élni. Sőt, azt is be lehet állítani, hogy a drón egy kijelölt útvonalon haladjon át. A beépített Full HD felbontású kamera jó  minőségű felvételek készítésével kecsegtet, a minőségi anyaghasználatnak köszönhetően a drón tartós vétel lesz.

A készülék csupán nettó 94 dolláros áron rendelhető, ráadásul ezért az összegért cserébe már a Full HD felbontású kamerával ellátott, fejlettebb verziót fogod kapni. Amennyiben érdekelne egy ilyen szerkezet, kattints erre a linkre további részletekért, és megrendelésért!

A másik készülék igencsak komoly leárazást kapott, de mivel a készlet limitált, sokat hezitálni nem volna ildomos! Az MJX Bugs 5W szintén egyike az olcsó, de funkciókkal bőségesen ellátott kvadrokoptereknek, ami még a remek akció nélkül is érdemes a figyelemre. Így viszont mondhatni kihagyhatatlan ajánlatnak minősül minden kezdő, vagy akár haladó drón rajongó számára.

A repülő szerkezet képes akár 60 km/h sebességgel haladni, és a távirányítás hatótávolsága 300 méter. A stabil repülést 6 tengelyes giroszkóp és GPS navigáció igyekszik segíteni, miközben a 2.4 GHz-es frekvencián keresztül kommunikáló WiFi modul a stabil jelátvitelért felelős. Az MJX Bugs 5W belsejében 1800 mAh kapacitású akkumulátor található, melynek köszönhetően negyedórányi repülés válik lehetővé. A töltés egy kissé hosszadalmas, 180 percet vesz igénybe, de szerencsére ha most rendelsz, akkor akárcsak az előbb bemutatott készülék esetében, három akkumulátort kapsz hozzá.

A gyártó a kezdőkre is gondolt, így egyetlen gomb megnyomásával lehetséges fel, illetve leszállni, persze ezen felül még számos hasznos üzemmód található a készülék repertoárjában. A drón kamerája Full HD felbontású videókat készít 30 képkockával másodpercenként, amennyiben állóképet szeretnénk rögzíteni, úgy a maximális elérhető felbontás 8 megapixel.

A készülék kefe nélküli egyenáramú motorja sokat csökkent a melegedésen és a súrlódáson, így a szerkezet megvásárlása egy hosszútávú befektetésnek tekinthető. Az MJX Bugs 5W most rendkívül kedvező, 159 dolláros áron vásárolható meg, ezért az összegért cserébe egy nagyon jól használható, középkategóriás drónunk lesz. További tudnivalókért és vásárlásért kattintsatok erre a linkre!

 

Forrás: TomTop

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid