Teljesen kávamentes mobilon dolgozhat a Samsung

0

Egy újabb érdekes tervet védetett le a Samsung, amely egy teljesen keret nélküli mobilra vonatkozik. Bár a készülékről egyelőre keveset tudni, készült néhány igen látványos koncepció a lehetséges kinézetről.

Ismét a LetsGoDigital csapata bukkant rá a szabadalmi iratokra, amelyek mindössze néhány napja kerültek bejegyzésre. Ezek egy olyan telefonról szólnak, aminek mind a négy oldalára lehajlik a kijelzője, és így teljes mértékben eltűnik a káva. Természetesen egy flexibilis AMOLED panelről van szó, ami így az előlap 100%-át elfoglalja.

Koncepció (forrás: LetsGoDigital)

Ez a dizájn számos kérdést felvet, amelyekre sajnos egyelőre nem kapunk választ. Az persze sejthető, hogy az előlapi szenzorok és a beszédhangszóró a kijelző alatt vannak elrejtve (a Samsung nemrég már bemutatott egy ilyen technológiát), de a különféle portok elhelyezése problémás lehet. Nem kizárt, hogy a 3.5 mm-es jack mellett az USB-C csatlakozó is eltűnik, és kizárólag vezeték nélkül lehet majd tölteni a mobilt.

Koncepció (forrás: LetsGoDigital)

Az egész koncepció elég futurisztikus, és egy ilyen megoldás hasznossága erősen megkérdőjelezhető, de ezen nem kell fennakadni. Ha lesz is ilyen készülék, akkor az nem mostanában fog megjelenni.

Forrás: LetsGoDigital

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid