Ilyen lesz a két kijelzős, keret nélküli Vivo NEX 2

0

Az okostelefonok világának állóvizét jócskán felkavaró Vivo NEX folytatása hamarosan megérkezik, ezt jelzi, hogy a gyártó fokozza a hangulatot saját weboldalán. Az online boltban a készüléket ábrázoló a renderképek tűntek fel, miközben a vállalat fórumán elindult egy promóciós kampány, melynek végén egy szerencsés felhasználó ajándékba kaphatja a vadonatúj készüléket.

Ha minden jól megy, a Vivo NEX 2 december 11-én kerül bemutatásra, mivel a promóció jövő hét hétfőn ér véget, ehhez képest a manufaktúra egy nagy bejelentést tervez a tagjai számára egy nappal előtte. Bennfentes Weibo felhasználók szerint a jövőt idéző okostelefon akár 10 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel is kapható lehet majd.

Korábban kiszivárgott render a telefonról

Az érkezőfélben lévő készülék termékadatlapja több érdekes tartalmat is magában foglal. Az egyik egy kedvcsináló a telefon hátoldalán lévő triplakamerás rögzítő egységről, a második egy YouTube videó, ami az elő- és a hátlappal foglalkozik, a harmadik pedig vélhetően a kamerarendszert körülölelő LED villanókra utal.

Egyelőre nem ismerjük a mobil részletes specifikációit, de nagy valószínűséggel Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészletet, komoly kijelző/előlap arannyal rendelkező AMOLED megjelenítőt, képernyőbe szerelt ujjlenyomat-olvasót, és egy jócskán módosított FunTouch OS felhasználói felületet kaphat. A hátoldali másodlagos megjelenítő váltja majd a korábbi generáció periszkópos kameráját, mivel erre a készülékre már nem helyeznek ilyesmit, a szelfiket ugyanúgy az elsődleges képrögzítő modullal lehet majd elkészíteni. A Vivo NEX 2 úgy látszik Európában is kapható lesz, mégpedig egy 849 eurós összegért cserébe, ami magyar forintra átszámítva 274 000-et jelent.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid