Fura, két kijelzős telefonnal készül a ZTE

1

2011-ben a Kyocera piacra dobta az Echo nevű készüléket, ami egy érdekes, két kijelzős, szétnyitható okostelefon volt. A mobil sajnos piaci szempontból megbukott, azonban a kínai ZTE valamiért mégis érdemesnek látja feltámasztani ezt a koncepciót, ugyanis egy hasonló telefonnal készülnek, ami az Axon Multy nevet fogja viselni. 

A kínaiak okostelefonja AT&T exkluzív lesz, hogy ha hihetünk egy frissen kiszivárgott értesülésnek, és október közepétől lesz majd kapható 650 dolláros áron. A szerkezet két képernyővel bír majd, és ezek a vertikális tengely körül fognak elfordulni. A panelek felbontása Full HD lesz, ha pedig nincsenek összehajtva, akkor egy összesen 6.8 colos 2160×1920 képpontos felület áll majd a rendelkezésünkre tartalomfogyasztási célokra.

Kyocera Echo

Állítólag a készülék összecsukott állapotban vékonyabb lesz mint 10 mm, a belsejében pedig egy Qualcomm Snapdragon 820 lapkakészlet fog dolgozni, 4 GB RAM-mal, valamint egy 32 GB-os háttértárral kiegészítve. Ha minden igaz, az akkumulátor kapacitása 3120 mAh lehet, és a készülék különleges kialakításának köszönhetően csak egyetlen, 20 megapixeles kamerája lesz.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid