Fuse Neo Lite – Elegáns, prémium okosóra elérhető áron

0

Nemrégiben jelent meg a Fuse Neo Lite okosóra, ami prémium külsővel, IP67 minősítésnek megfelelő külső borítással, Android és iOS kompatibilitással, cserélhető szíjjal, és még számos egyéb klassz tulajdonsággal rendelkezik, amelyek méltóvá teszik a figyelemre. Természetesen a szokásos sporttal kapcsolatos lehetőségek sem maradtak ki a repertoárból, így a készülék az aktív életet élők számára is remek választás lehet. Nézzük át röviden, hogy mit is tud!

A Fuse Neo Lite külső borítása fémből készült, és mivel ez egy kerek kialakítású okosóra, már első blikkre egy tradicionális és roppant elegáns kiegészítő benyomását kelti. A készülék háza IP67 minősítésnek megfelelő védelemmel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenáll a fröccsenő víznek és a pornak.

A Fuse Neo Lite egyik legvonzóbb hardveres összetevője maga a képernyő, ami 1,3 colos képátlóval és egy gyönyörű, nagy felbontású IPS panellel büszkélkedhet, nem mellesleg ez egy kapacitív érintőkijelző.

Az óra belsejében egy Bluetooth 4.2 modem teszi lehetővé a vezeték nélküli összeköttetést más eszközökkel, párosítást követően nem csupán az értesítésekről kapunk jelzést, de irányíthatjuk a telefon multimédia lejátszóját, illetve annak kameráját is elsüthetjük. És ezzel még nincs vége, mert a készülék rendelkezik saját beépített mikrofonnal és hangszóróval, amelyek segítségével Bluetooth kapcsolaton keresztül még a hívásokat is tudjuk fogadni és indítani.

Akiknek fontos a mozgás, az egészséges élet, biztosan örülnek majd a lépésszámláló, a pulzusmérő, a mozgásemlékeztető funkcióknak, illetve a számos sport üzemmódnak, amelyeknek köszönhetően sokkal hatékonyabbá válik a testmozgás. A további említésre méltó lehetőségek között szerepel természetesen az ébresztés, a stopper, a naptár és az időjárás információ is.

A Fuse Neo Lite burkolata alatt egy 560 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően normál használat mellett simán lehetséges a 4-5 napos üzemidő is. A töltés a csomagolásban található mágneses kábellel menedzselhető.

Színváltozatok – Most kétféle szíjat is kapsz az órához!

A készülék bevezető akcióban 29.990 Ft-os áron rendelhető ingyenes 1 napos szállítással a magyar forgalmazó weboldaláról. Az okosórához ajándékba jár egy második szíj és egy üvegfólia is. További részéletek és vásárlás az alábbi linken:

30 napos visszavásárlási garancia és 1 év tejes körű magyarországi jótállás is jár az órához!

Forrás: DroidVilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid