Futurisztikus dizájnt kaphat a Samsung Galaxy S8

1

Már korábban is pletykálták a Galaxy S8-ról, hogy keret nélküli kijelzővel jön, most azonban egy elismert portál erősítette meg a hírt, és néhány egyéb érdekességet is elárult.

A Bloomberg információi szerint szinte a teljes előlapot a kijelző borítja majd a Galaxy S8 esetében, és csak egy nagyon minimális kávát kap a készülék. A végeredmény valami olyasmi lehet, mint a Xiaomi Mi MIX, csak hajlított kijelzővel, ami azért elég durván nézne ki.

Csak egy koncepció

Csak egy koncepció

Megerősítést nyert továbbá a fizikai Home gomb eltűnése, helyette egy virtuális gomb lesz a kijelző alsó részén. Ezen kívül elárulták azt is, hogy mégsem kap dupla kamerát a Galaxy S8, mégpedig azért, mert úgy már túl magasak lennének a gyártási költségek.

Nemrég olyan pletykák is felmerültek, melyek szerint a Galaxy S8 modellek 5.7 és 6.2 colos kijelzőt kapnak, de a teljes méret mégsem nő majd jelentősen az elődökhöz képest. Ezt érdemes azért fenntartásokkal kezelni, de ha a Bloomberg információi helytállóak, akkor jó esély van arra, hogy valóban jelentősen nő a kijelző képátlója.

Az új, futurisztikus dizájn mindenképpen jól hangzik, de a Sammobile nemrég arról számolt be, hogy eltűnik a 3.5 mm-es jack csatlakozó, ami minden bizonnyal megosztja majd a rajongókat.

forrás: Bloomberg, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid