Hamarosan indulhat a Galaxy Note 7 új kiadásának nemzetközi forgalmazása

0

A tavalyi év okostelefonos botrányhőse kétségkívül a Samsung Galaxy Note 7 volt, amelynek problémás akkumulátora miatt vissza kellett hívni a komplett szériát. A bajokat okozó telepet nem számítva viszont egy nagyon klassz telefonról van szó, ami új akkumulátorral nemrég ismét forgalomba került Galaxy Note Fan Edition néven. A jelenleg csak Dél-Koreában kapható készülék hamarosan globálisan is elérhetővé válhat.

Egy magát megnevezni nem kívánó Samsung munkatárs azt nyilatkozta, hogy a szóban forgó okostelefon már július hónap folyamán nemzetközi vizekre hajózhat. Az sajnos nem derült ki, hogy pontosan mely országokban lesz kapható az új kiadás, hivatalosan eddig csak annyit erősített meg a Samsung, hogy az USA-ban nem fog megjelenni.

Dél-Koreában egyébként nagyjából egy hete kapható a Galaxy Note FE, átszámolva durván 165 ezer Ft-os áron. Az eredeti tervek szerint 450 ezer darabot dobnak piacra, de ez valószínűleg csak Dél-Koreára vonatkozik, és nincsenek benne a nemzetközi értékesítésre szánt modellek.

A korábbi híreknek megfelelően az egyetlen lényeges különbség a Note 7-hez képest a kicserélt akkumulátor, amely 3500 mAh helyett csak 3200 mAh kapacitású.

Fontos megjegyezni, hogy hivatalosan eddig nem erősítették meg az újracsomagolt Note 7 nemzetközi megjelenését, de minden bizonnyal elég nagy kereslet lenne rá többek között Európában is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid