Kiszivárgott a Xiaomi Redmi 5

0

Több kiszivárgott kép tanúskodik a Xiaomi Redmi 5 hardveres jellemzőiről és dizájnjáról, amelyek nemrég tűntek fel a Weibo nevű kínai közösségi oldalon. Ráadásul nem csak a specifikációk derültek ki, de még a várható árakról is lehullott a lepel.

Mint ahogyan az várható volt, a Xiaomi Redmi 5 kétféle lapkakészlettel, valamint RAM kapacitással kerül forgalomba. Az egyik variáns lelke a Qualcomm Snapdragon 625 lesz 2 GHz-en pörgő magokkal, 3 GB operatív memóriával, míg a másik burkolata egy Snapdragon 630-as chipsetet rejt, 2.2 GHz-es órajelű CPU-val, amit 4 GB RAM segít a feladatok végrehajtásában.

A 3 GB RAM-mal szerelt változat kapható lesz 16, illetve 32 GB belső tárhellyel, a 4 GB operatív memóriával ellátott modell háttértára pedig 64 GB lesz. Mindegyik kiszerelést lehetséges bővíteni microSD kártyával, és a mobilok duál SIM támogatással is bírnak.

A készülék kijelzője 5 colos lesz Full HD felbontással – IPS LCD panelről van szó -, az elsődleges kamera 16 megapixeles, míg az előlapi modul 5 megapixeles fotókat készít. A telep kapacitása 3860 milliamperóra, ami kissé elmarad a Redmi 4 4100 milliamperórás akkumulátorához képest, de azért így sem mondható kicsinek. Szoftveresen MIUI 9.0 interfészre, valamint Android 7.1.1 Nougat rendszerre számíthatunk.

Ami az árakat illeti, a következőkre lehet számítani: a 3GB/16GB-os modell 125, a 3 GB/32 GB-os variáns 155, míg a legerősebb 4 GB/64 GB-os kiszerelés 190 dollárba kerülhet, természetesen helyi valutából átszámolva. Sajnos az egyetlen, ami nem derült ki, hogy mikor mutatják be a készüléket.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid