Galaxy Tab A Plus – új Samsung tablet érkezett S Pennel

0

Valamikor februárban indult útjára először az a szóbeszéd, mely szerint lesz a Samsung Galaxy Tab A szériának egy S Pen kompatibilis változata. Mint ahogyan kiderült, a pletykának nem kevés alapja volt, hiszen a dél-koreai gyártó szépen csendben útjára is indította a készüléket, ami a Galaxy Tab A Plus nevet viseli. 

A táblagép Franciaországban indult el hódító útjára, személyében pedig az első nem csúcskategóriás tabletet tisztelhetjük, ami megkapta a Samsung egyik védjegyének számító S Pent. Lehetséges, hogy később még több alsó- és középkategóriás modell követi majd a sorban, de spekulációk helyett most inkább fókuszáljunk a Galaxy Tab A Plus jellemzőire.

Samsung-Galaxy-Tab-A-Plus (1)

A tablet kijelzője 4:3-as képaránnyal, 9.7 colos képátlóval, valamint egy nem túl acélos 1024×768 pixeles felbontással rendelkezik. A gépezet mozgatórugója egy négymagos, 1.2 GHz-en ketyegő Ziilabs ZMS-08 processzor, a rendszermemória mérete 2 GB, a belső tárhelyé 16 GB, utóbbi viszont bővíthető.

Samsung-Galaxy-Tab-A-Plus (2)

A fényképezni vágyóknak nem sok lehetőséget biztosít a táblagép, de azért az előlapi 2 megapixeles, illetve a hátlapon található 5 megapixeles kamerákkal egy kis alkalmi fotózás még beleférhet. A telep mérete 6000 mAh-s, ami egy 7.5 mm vastagságú házban foglal helyet. A készüléken már gyárilag Android 5.0 Lollipop fut, természetesen az elmaradhatatlan Samsung felhasználó interfésszel, vagyis a TouchWizzel a fedélzeten. A tablet jelenlegi ára Franciaországban 339 euró, azt azonban még nem tudjuk biztosan, hogy hazánkba eljut-e a készülék, és hogy milyen árcédulával.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid