Gamer mobillal és hajlítható telefonnal is készül a Huawei

0

A Huawei háza táján mindig van valami szervezkedés, de valószínűleg a cég azért tart ott ahol, mert valamiben állandóan mesterkednek a dolgozói. Ezekből a tervekből, ötletekből fedett fel nemrégiben néhányat Jim Xu, aki a vállalat fogyasztói üzletágának elnöke. Az elképzelések között van gamer telefon, és a már régóta rebesgetett hajlítható készülékről is szó esett. 

Még az idei év második felében kapni fogunk egy Huawei okostelefont, amit kifejezetten a játékos kedvűeknek szán a cég. Egyelőre semmit nem tudni erről a szerkezetről, csupán az ismeretes, hogy megkapja a GPU Turbo technológiát, amit mostanában kezdett el terjeszteni a gyártó a mobiljai között. A metódus egyébként állítólag 60 százalékkal növeli meg a telefonok teljesítményét, miközben 30 százalékkal csökkenti a fogyasztást, szóval az alkalmazása egy totálisan win-win szitu.

Razer Phone

Jelenleg a Razer Phone, a Xiaomi Black Shark és az Asus ROG telefonja a leginkább reflektorfényben lévő masinák, ha gamer okosmobilokról van szó. Ezek elég magasra tették a lécet azzal kapcsolatban, hogy mit is érdemes elvárni egy akár játékkonzoli babérokra törő telekommunikációs eszköztől, így érdekes lenne látni mit tud ehhez a műfajhoz hozzátenni a Huawei.

A cég fejese még azt is említette, jövőre megérkezik a Huawei első hajlítható okostelefonja. Sajnálatos módon ennél többet nem fedett fel az eszközről, pedig szívesen hallottunk volna erről a készülékről további hivatalos információkat. Mostanság a legfelkapottabb szerkezet a témában a Samsung Galaxy X mobilja, ami szintén valamikor jövőre debütálhat. Nemrég amúgy a Motorola is levédetett bizonyos szabadalmakat egy hajlítható okostelefonnal kapcsolatban, így folyamatosan gyarapodik azon manufaktúrák száma, amelyek fantáziát látnak ilyen eszközök gyártásában.

Egy valamivel kapcsolatban biztosított mindenkit a Huawei rangos személyisége: ők nem terveznek olyan telefont piacra dobni, amiben mozgó, mechanikus alkatrészek találhatóak. Szóval tőlük a közeljövőben ne várjunk olyan modelleket, mint a Vivo NEX vagy az Oppo Find X.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid