Új színben jelent meg a OnePlus 6, elég menő lett

0

Már egy ideje rebesgették, hogy lesz egy vadonatúj szín a OnePlus 6 készülékhez, sőt, később az is kiderült, hogy ez nem más lesz, mint a vörös valamelyik árnyalata. Nem ötven, csak valamelyik… A legnagyobb örömmel tudathatjuk a márka rajongóival, hogy az új modell megérkezett, Amber Red a neve, és elképesztően jól néz ki. 

A telefont most leplezték le hivatalosan, az új árnyalatot magán hordozó mobilt július 9-től fogják forgalmazni. Alapvetően a mobil mindenben megegyezik a többi OnePlus 6 variánssal, pár dolog kivételével. A belső tárhely minden esetben 128 GB, míg az operatív memória 8 GB. A mobil helyi valutából átszámítva cirka 542 dollárba kerül, ami azt jelenti semmivel nem drágább, mint egy eddigi 8/128 GB-os modell, vörös burkolat ide vagy oda.

A mobilt már listázza a OnePlus kínai weboldala, valamint a JD.com, ami egy elég neves ázsiai internetes áruház, párszor már volt említve lapunk hasábjain. Természetesen nem csak Kínában lesz kapható a rőt köpenyes zászlóshajó-gyilkos, az Amber Red változat július 10-től elérhetővé válik Európában és Észak-Amerikában. Az indiai vásárlók az Amazonon és a cég forgalmazásán keresztül majd csak július 16-tól vehetik meg a tűzpiros OnePlus 6 készüléket. Nektek hogy tetszik?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid