Sajtóképen a Galaxy Tab S4 – hová tűntek a gombok?

0

Kiszivárgott egy állítólagos sajtókép a Samsung következő felsőkategóriás táblagépéről, a Galaxy Tab S4-ről, és úgy néz ki, hogy elég érdekes változások lesznek.

A korábbi Samsung tabletek egy fizikai Home gombbal, illetve kapacitív Alkalmazásváltó és Vissza gombokkal rendelkeztek, ám a Tab S4-ről eltűnnek ezek a kép alapján.

Hasonló változás történt a Galaxy S8 esetében is, és ez ezt követő csúcsmodellek is folytatták a sort, szóval nem túlzottan meglepő ez a lépés. Ráadásul ahogy a mobiloknál, úgy itt is vékonyabbra szabták a kávát. A vezérlőgombok így minden bizonnyal a kijelzőn jelennek majd meg, de akár egy gesztusvezérléses megoldás is bevezetésre kerülhet.

Ami viszont így valószínűleg hiányozni fog, az az ujjlenomat-olvasó, ami eddig a Home gombban volt. Talán kapunk helyette íriszszkennert, de az sem kizárható, hogy a kijelzőbe építenek biometrikus szenzort.

A várható specifikációk a következők: 10.5 colos 4:3-as kijelző, Snapdragon 835 chipset, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, 13 és 8 MP-es kamerák, 7300 mAh-s akkumulátor és Android 8.1. A bemutató nyáron, vagy legkésőbb szeptemberben várható.

Forrás: AndroidHeadlines

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid