Óriási AMOLED kijelzőt kaphat a Honor Note 10

0

A hírek szerint már le is adták a rendelést a méretes panelekre, amiket a Samsungtól szereznek be a következő Honor telefonhoz.

A Honor nem aprózza el, mivel 6.9 colos Super AMOLED kijelzőből vásároltak be a mobilhoz. Érdekesség, hogy eredetileg a Mate 20-hoz rendelt ilyen paneleket a Huawei, de úgy tűnik, hogy a Honor Note 10 is ugyanezt használja majd, amelyről egy kép is árulkodik.

A gyártótól kiszivárgott fotó igazolja a képernyő méretét, és azt is megtudhatjuk, hogy a “Ravel” kódnévre hallgat a mobil. 2016-ban találkozhattunk utoljára a Honornak ezzel a szériájával Note 8 néven, mivel a Note 9 sosem látta meg a napvilágot.

A készülék létezését alátámasztja az a Weibo poszt is, melyet a Honor elnöke rakott ki. Azt állítja, hogy ő már most is a Honor 10 egy nagyobb változatát használja, és kifejezetten kellemes kézben tartani azt. Nem túl merész tipp azt állítani, hogy ő is a Honor Note 10-re gondol.

Sajnos egyelőre más információ még nem áll még rendelkezésre, de nagy valószínűséggel a Kirin 970-es chip dorombol majd a motorháztető alatt, csak úgy mint a Honor 10-ben.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid