Gamer mobilon dolgozik az ASUS

0

Hála az olyan készülékeknek, mint a Razer Phone vagy a Xiaomi Black Shark, egy új okostelefonos trend van születőben, ami a gamer mobilok körül forog. Ha hihetünk a legfrissebb értesüléseknek, a játékosoknak szánt eszközök és készülékek egyik legnagyobb gyártója, a tajvani Asus is egy hasonló mobil megalkotásán dolgozik.

A tajvani cég két almárkája is a gamereknek igyekszik kedvezni, az egyik a Strix, a másik pedig a szintén méltán híres ROG. Valamelyik fennhatósága alatt hamarosan megjelenhet egy játékosoknak dedikált Android rendszert futtató okostelefon. A hír forrása nem kisebb személy, mint a vállalat vezérigazgatója, Jerry Shen, aki a századik Asus szaküzlet megnyitásának apropóján adott interjút a sajtónak. Állítása szerint így a cég képes lesz arra, hogy kihasználja kiemelkedő pozícióját a számítógépes játékiparban, és ezáltal felkavarja az okostelefonok piacának ezt a kialakulóban lévő szegmensét.

Egyelőre persze túl korai lenne arról spekulálni, hogy milyen lenne a tajvani gyártó gamer készüléke, vagy azon gondolkodni, mikor kerülhet bemutatásra egy efféle termék. Ami szinte készpénznek vehető az az, hogy a telefon felsőkategóriás hardverrel lesz ellátva. Egyelőre még az is kérdéses, vajon valamelyik eddigi almárka alatt, vagy teljesen új néven kerülne piacra a mobil, de vélhetően hamarosan még többet megtudunk majd erről az egyelőre teljes homályba burkolózó masináról.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid