Gamer mobilon dolgozhat a Samsung

0

Nemrégiben röppent fel a pletyka, mely szerint a Samsung olyan gyártók nyomdokaiba szeretne lépni, mint az Asus, a Razer vagy a Xiaomi, mégpedig egy saját gamer okostelefon létrehozásával. Mivel egyre több ilyen készülék van, érthető volna, ha a Samsung sem akarna kimaradni ebből a buliból.

Az értesülések forrása egy bizonyos @MMDDJ_ nevű ipari szivárogtató, akinek eddig elég pontosak voltak a különböző tech témákról szóló jóslatai, főleg ha Samsung termékekről van szó. Sajnos azon túl, hogy egy ilyen fejlesztés létezik, létezhet, nem sok minden derül ki a koreaiak gamer okostelefonjáról. Bár azért akad néhány dolog, ami adja magát, például egy ilyen mobilt tuti nem gagyi hardverrel dobna piacra a gyártó. Persze az igazi kérdés az, milyen extrával, plusz funkcióval lenne képes különbözővé tenni ezt a telefont a jelenlegi, vagy későbbi csúcskategóriás készülékeitől. Egy ilyen mobilnak valami újat kellene nyújtania a Galaxy S és a Galaxy Note széria mellett.

Azon túl, hogy pokoli erős vasat pakolna a burkolat alá, könnyen előfordulhat például, hogy egy a Razer telefonjához hasonló, magas képfrissítési rátával bíró képernyőt használnak majd. Az Asus pedig egy spéci hűtési rendszert adott a saját gamer telefonjának, valami hasonlót a Samsung is kieszelhet.

A szivárogtató még valami olyasmit is elhintett, hogy ez a bizonyos gamer mobil kaphatja majd a Galaxy X nevet, míg a gyártó hajlítható kijelzős okostelefonja egy más jelzővel kerül majd a nyilvánosság színe elé. Bár ebben a témában nem nyilatkozik egyértelműen @MMDDJ_. Az viszont tény, hogy más forrás egyelőre nem erősítette meg ezeket az értesüléseket, a gyártó pedig végképp nem. Szóval érdemes némi fenntartással kezelni az itt olvasottakat, és nem féllábon várni egy esetleges játékra kiélezett Samsung okostelefon érkezését.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid