GearBest 11.11 – az év legnagyobb akciói + Xiaomi telefon kiárusítás

0

Kínában a 11.11 az egyik legnagyobb akciós időszak, iszonyatosan jó ajánlatokat lehet kifogni ilyenkor. Ennek alkalmából megnéztük, mivel készült a GearBest, ráadásul hoztunk pár erősen limitált kupont, amikkel minden eddiginél jobb áron lehet Xiaomi telefonokat venni.

A GearBest akciója november 5-től egészen 14-ig tart. Számos ajánlat már most is él, de folyamatosan frissülni fog a promóciós oldal, így érdemes naponta felnézni. A különféle akciók részletezése előtt azonban megmutatjuk a limitált Xiaomi kuponokat (a legjobbak már ma elfogyhatnak):

Minden fenti telefon Global verziós (tehát van B20-as LTE és magyar nyelv). Némelyik kupon csak adott színre jó. Vámmentes szállítási mód: Priority Line.

Ha többi 11.11-es akció érdekel, akkor az esemény főoldalán érdemes elindulni, itt is rengeteg mindent találhatsz, és innen juthatsz el a többi promóciós oldalra, hiszen ennyi terméket lehetetlen volt egy lapra zsúfolni.

Az egyik oldal egy újfajta vásárlási lehetőséget kínál, amellyel elég sokat lehet spórolni. Előrendelés esetén 5-10$ előleg megfizetésére van lehetőség (nov. 5-10 között), utána pedig ezt sokszorosan számolják majd bele a termék árába, amelyet egyébként később kell megfizetnünk (nov. 10-14). Részletek ezen a linken.

November 5-14 között napi 4 alkalommal kuponesőt tartanak, és minden nap van néhány időszak, melyekben értékes kuponokkal gazdagodhatunk. Érdemes odafigyelni rá, mert minden alkalommal csak 5 perc áll a felhasználók rendelkezésére, hogy összeszedjék a kedvezményeket a My Coupon oldalon.

Az Ultra Delivery Deals oldalon azoknak érdemes szétnézni, akik nem szeretnek sokat várni az adott termékekre. Az európai raktárakból 5 napos szállítási időt ígérnek, ráadásul minden 88$-nál drágább termékre extra 10$ kedvezményt kapunk.

Elindult a szokás Lucky Bag (zsákbamacska) játék is, ahol már 1.99$-ért is megkísérthetjük a szerencsénket, és a csomagok akár értékes nyereményeket is rejthetnek.

Sokak kedvence az egyet fizet hármat kap akció, melyben 9.99 dollárért juthatunk hozzá három termékhez. A választékot itt tekinthetitek meg.

A 11.11 akció alkalmából ezen az oldalon találjátok majd elvileg a legjobb ajánlatokat, és a szerencsések mobilhoz is hozzájuthatnak mindössze 11.11$-ért, de lesz sok ajándék és kupon is.

Akiket a mobilok és tabletek érdekelnek, azoknak ez az oldal ajánlott, ahol a legnépszerűbb készülékek akcióival várnak titeket.

A technika szerelmeseire is gondoltak, hiszen ezen az oldalon drónokat, 3D nyomtatókat, TV okosítókat, kamerákat és egyéb kütyüket találtok majd.

A következő promócióban a mindennapjainkat megkönnyítő termékeké a főszerep. A kínálatban így találhattok robotporszívót, elektromos rollert, és sok-sok okosterméket. A teljes választékért katt ide.

Jó vásárlást kívánunk!

Forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid