Nokia 9 PureView – Friss képek és infók a penta kamerás csúcsmobilról

0

Már egy ideje fejlesztik, és nyilván ennek okán folyamatosan szivárognak a hírek a Nokia új zászlóshajójáról, a valóban csúcskategóriás hardverrel érkező Nokia 9 PureView készülékről. Bár a mobil már valószínűleg csak 2019-ben jelenik meg, friss képek és pletykák adnak új adalékot a telefon eddig ismert tulajdonságaihoz.

Mióta a Nokia visszatért a köztudatba, a háttérben zajló munka a HMD Global érdeme. Viszont a gyártás az FIH Mobile nevű cég kezében van, ami valójában a Foxconn egy leányvállalata. Nos, az FIH Mobile szerverein találták a következő információkat. Úgy látszik, a Nokia 9 PureView fejlesztés alatt használt kódneve az Olympic.

Bár a HMD Global nem erősítette meg ezt a nevet, az értesülés eléggé hitelesnek tűnik. Az olimpia szimbóluma öt karikából áll, és pontosan ennyi hátlapi kamerára számíthatunk a készüléket illetően.

A csúcskategóriás mobil, úgy látszik, jelenleg az Android 9 Pie operációs rendszert futtatja, mégpedig a novemberi biztonsági frissítésekkel, de persze ez a megjelenésig még változhat.

Egyike a legújabb Nokia 9 rendereknek

Eredetileg az HMD Global idén őszre tervezte a Nokia 9 PureView bemutatását, de mivel bizonyos funkciók nem voltak még készek a debütálásra, a vállalat úgy határozott, hogy a telefon leleplezését elhalasztja 2019 elejére. Ha netán érdekelnének a további pletykák és érdekességek a telefont illetően, érdemes elolvasni korábbi cikkeinket a témában.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid