Hamarosan indul az EMUI 9.0 globális kiadása

0

Még zárt ajtók mögött mutatta be a Huawei az EMUI 9.0 interfész képességeit, illetve funkcióit a berlini IFA expón, de azóta sok idő eltelt, és a Mate 20 telefonok már az új felülettel debütáltak. Az EMUI béta programja – amelynek alapjait Android 9.0 rendszer szolgáltatta -, október 17-én indult, és végre kiderült, mikor lesz a globális debütálás napja.

Összesen kilenc Kirin 970 lapkakészlettel működő okostelefon, és ezek tulajdonosai számíthatnak az új EMUI 9.0 interfészre első körben, mégpedig november 10-től. Az infó teljes mértékig hivatalos, Richard Yu, a Huawei vezérigazgatója a saját Weibo – Kína Twittere – profilján jelentette be a remek híreket. A friss értesülés szerint a következő mobilok mindegyikére eljut majd az Android Pie alapokon nyugvó EMUI 9.0: Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 10 Porsche Design, Huawei Mate RS Porsche Design, Huawei P20, Huawei P20 Pro, Honor 10, Honor View 10, Honor Play. Íme a frissítéshez készült teaser plakát!

Ahogyan már említettük az új Emotion felület Android Pie alapokon nyugszik, és sokkal reszponzívabb működést, valamint megnövelt folyamatosságot garantál a felhasználók számára. Az interfész fejlesztői gondoltak a játékosokra is, ezért a rendszer részét képezi a GPU Turbo 2.0 üzemmód, ami a teljesítményt hivatott optimalizálni. Mivel a Google legfrissebb operációs rendszerét vették alapul, a Huawei szoftverében valószínűleg ott lesz az adaptív akkumulátor és kijelző, valamint a képernyó használatát monitorozó Dashboard funkció is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid