GearBest születésnap – ezeket az akciókat és játékokat érdemes megnézned

0

Az 5. évfordulója alkalmából rengeteg akcióval és játékkal várja a látogatókat a GearBest, és megpróbáljuk nektek bemutatni, hogy mire számíthattok a neves alkalomból.

Az évfordulós akciók főoldala már elindult, hiszen az első szakasz 03.13-tól egészen 03.19-ig tart. Ezután veszi kezdetét a második szakasz, amely 03.19-től 03.23-ig, azaz jövő hét szombatig tart. Mindenképpen érdemes átfutni a főlapot, hiszen innen gyakorlatilag megszámolhatatlan más akcióhoz, kuponokhoz és játékhoz juthattok el. A GearBest az alkalomból egy apró videót is kiadott:

Ismét kapunk egy érdekes játékot, ezúttal a Lucky Bag Rain nevű eseményen tehetjük próbára a szerencsénket és az ügyességünket. Ezzel mindenki napi egyszer játszhat, és leeső zsákokat kell elkapni, melyekben értékes ajándékok lapulhatnak, mint pl. egy TV okosító vagy akár egy Xiaomi Mi 8 Pro.

A főoldal bal oldalán találhattok rengeteg érdekességet, ebből az egyik legjobb a Memories, amely kiírja, hogy hányadik regisztráló voltál az oldalon, hogy mikor vásároltál először, és egyéb dolgokat is megtudhatunk a múltidézésből.

Egy másik érdekes ajánlat, hogy most a vásárlásaitok mellé kedvezményes ajándékot is vehettek. 20 dollár fölötti rendelés mellé már 0,99 dollárért választhattok egy GearBest bevásárlótáskát, de ha inkább egy GearBest pólóra vágytok, akkor 4,99 dollárért akár ezt is kérhettek. Részletek és a választható termékek listája ezen a linken.

Deposit akció is jónak tűnik, amelyben 5-10 dolláros előleggel jelezhetitek igényeteket az elérhető termékekre, amit később akár 50 dollárnak is beszámolnak, így összességében jóval olcsóbban kaphatsz meg bizonyos cuccokat. Az akció részleteit és a kínálatot itt találjátok.

A Super Stores promó is sokak számára ismerős lehet. Ennek lényege, hogy ha az adott választékból két darab terméket vásároltok, akkor 50%-os kedvezményt kaptok. Ilyenkor érdemes mondjuk USB kábelből betárazni.

Hogy egyszerűbb legyen megtalálni az általatok keresett promóciós termékeket, összegyűjtöttük nektek a különböző kategóriák akciós oldalait:

A szülinapi akciók főoldalát pedig itt éred el.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid