Lyukas kijelzővel érkezhet a Google Pixel 4

0

Ahogy az várható volt, a Google referencia modelljei idén is követik a legújabb trendet, lyukas kijelzőre cserélik a szenzorszigetet.

A Google tavalyi Pixel szériája elég nagy negatív visszhanggal érkezett, hiszen a Pixel 3 XL hatalmas notch-ot kapott, amely nagyon furán mutatott. Ennek ellenére nem sikerült rosszul a mobil, a mai napig nem talált legyőzőre, ha éjszakai fotózásról van szó.

Bizonyára sokan várják az idei modelleket is, és a SlashLeaks forrásának köszönhetően már be is futott az első szivárogtatás, amelyen a Pixel 4 XL kétdimenziós rajza látható. Ez alapján elöl és hátul is dupla kamerára számíthatunk, és az előlapi lyuk hatalmasnak tűnik, legalábbis a Samsung megoldásához képest.

A PhoneArenás srácok már el is készítettek egy látványos grafikát. Ez alapján idén is sztereó előlapi hangszóróra számíthatunk, és az ujjlenyomat-olvasó a kijelző alá kerül. Utóbbit arra alapozzák, hogy a kiszivárgott rajzon nem látható a hátlapon az azonosításhoz szükséges szenzor.

A fenti képeket azért érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen a megjelenés még odébb van, várhatóan csak október környékén mutatja majd be a Goggle az új szériát, addig pedig még bőven van idejük változtatni akár a dizájnon is.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid