Vezeték nélküli fülhallgató válogatás – népszerű típusok nagy kedvezménnyel

0

A sportolni szeretők, sokat ingázók, és úgy általában a zene, valamint a kínai kütyük szerelmesei ne is menjenek tovább. Az alábbiakban néhány bevált, kisméretű Bluetooth fülhallgatót mutatunk be, amelyek most kifejezetten kedvező áron szerezhetők be.

Honor FlyPods Youth Bluetooth fülhallgató

A Honor FlyPods Youth egy kifejezetten kompakt és könnyű vezeték nélküli füles, ami a dokkolós tokkal 12 óra zenehallgatásra is használható konnektor nélkül. Említést érdemel az IP54-es tanúsítvány, vagyis por- és cseppálló a kütyü, és érintéssel vezérelhető. A GVHHTWS kuponkóddal most 75,99 dollár helyett 56,99 dolláros áron lehet rá lecsapni, így az EU Priority Line szállítással kb. 17.400 Ft-ból jön ki ezen a linken.

 

Xiaomi Mi AirDots Bluetooth fülhallgató

Xiaomi Mi AirDots fülesek darabja mindössze 4,2 gramm mégis számos hasznos dolgot tudnak. Van például érintéses vezérlés, vadonatúj Bluetooth 5.0 támogatás, és a hangminőségi is remek. A töltési idő mindössze 2 óra, és nem csak a fülesekben, hanem a tokban is van aksi, így akár 12 óra zenehallgatás is lehetséges velük anélkül, hogy szükségünk lenne konnektorra. A kütyü a GVAdotsYY kuponnal most 57,99 dollár helyett 39,99 dolláros áron vásárolható meg, ami az EU Priority Line szállítással kb. 12.900 Ft-ra jön ki. Részletek és rendelés ezen a linken.

Xiaomi Mi AirDots Pro Bluetooth fülhallgató

Nem sokkal a Mi AirDots után a Xiaomi bemutatta a kütyü Pro verzióját is, ami tudásra hasonló, de minőségibb anyaghasználat jellemzi, és kicsit modernebb, divatosabb a dizájnja (hasonlít az Apple AirPodsra). Ez eredetileg 104,59 dollárba kerül, ami elég borsos, de a GVAdotsPro kuponnal most 79,99 dollárra csökkenthető az ára, ami az EU Priority Line szállítással 23.900 Ft-ra jön ki. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Sabbat E12 Bluetooth fülhallgató

Sabbat E12 egy nagy tudású, korrekt minőségű fülhallgató Bluetooth 5.0 támogatással és aksis tokkal, ráadásul az ára sem vészes, mivel a GVSE12YRC kuponkód segítségével már 45,69 dollárért megrendelhető, így az EU Priority Line szállítással együtt olyan 15.000 Ft-ból kijön. Részletek és rendelés ezen a linken.

Lenovo Air TWS Bluetooth fülhallgató

Lenovo Air TWS kompakt méretet, jó hangminőséget, mesterséges intelligenciát használó chipet és IPX5 cseppállóságot kínál, a 400 mAh-s aksival felszerelt tokja pedig 10 óra zenehallgatást tesz lehetővé anélkül, hogy szükségünk lenne konnektorra. A kütyü 53,99 dollár helyett most 32,99 dolláros áron rendelhető a GVLairYR kuponkóddal, ami a legolcsóbb szállítással alig több, mint 11.100 Ft-ra jön ki. Részletek és rendelés ezen a linken.

Ha lejárt a kupon, akkor a HULairRYC kóddal is lehet próbálkozni.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid