Ilyen lehet a Huawei Mate 30

0

A Huawei egy érdekes megoldáson dolgozik, ami akár már a Mate 30 szériánál felhasználásra kerülhet. Szerencsére renderképek is készültek, így lehet némi fogalmunk arról, hogy mivel készül a kínai gyártó.

A Huawei nemrégiben levédette egy új okostelefon terveit, ami nem kevesebb, mint két kijelzővel rendelkezik. Az előlapon alig van káva, szinte az egészet elfoglalja a megjelenítő, míg a hátlapon egy kisebb, másodlagos panel látható. Íme az eredeti tervek:

Ez a megoldás nagyon hasonlít a Vivo NEX két kijelzős kiadásához, amelynél az volt az alap koncepció, hogy a hátlapi panel révén a fő kamera használható szelfizésre is, így nincs szükség külön szelfikamerára az előlapon. Itt is hasonló lehet az ötlet, bár egy mini notch azért látható fent.

A LetsGoDigital csapata a tervek alapján készített néhány látványos renderképet, és nem kizárt, hogy valóban valami ilyesmi lesz a Huawei Mate 30 vagy a Mate 30 Pro.

Amit még érdemes megemlíteni, hogy a mobil egész biztosan periszkópos zoom kamerát kap, amely révén akár 5-10-szeres veszteségmentes nagyításra is képes lesz. Persze ez akkorra már nem lesz forradalmi újítás, hiszen már a P30 Pro is ilyen megoldással debütálhat március 26-án.

Forrás: LetsGoDigital

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid