Geeetech A10 – 3D nyomtató kedvező áron, EU raktárról

0

Egy 3D-s nyomtató a tökéletes eszköze annak, hogy az álmainkat a valós térben megvalósítsuk, és mások számára is megmutassuk. Nem éppen olcsóak ezek a gépek, de mint mindig, most is akadnak kedvezőbb árú ázsiai alternatívák, és ezek nem feltétlenül rosszabbak, mint a konkurensek termékei. A TomTop oldalán most akciós áron kapható a Geeetech A10 3D nyomtató, amivel már akár egészen profi dolgokat is készíthetünk.

Te megálmodod, a masina pedig elkészíti, lényegében ennyi a működési elve a Geeetech gépének, amivel legfeljebb 22x22x26 cm-es dolgokat lehet alkotni, a lehetőségek pedig valóban szinte végtelenek. Szerencsére nem kell sokat várni a végeredményre, mivel a nyomtató 180 mm/másodperc sebességgel teszi a dolgát.

A munkavégzés gördülékeny és hatékony lesz, a készülék nem pocsékolja az anyagot, erre kifejezetten odafigyelt a gyártó. A konstrukció a V alakú görgőknek és síneknek köszönhetően ráadásul csökkentett zajjal működik.

A Geeetech A10 egy módfelett kezes és kiválóan használható szerkezet, nem csupán a művészi hajlamokkal rendelkezők számára. Ajándékok készítéséhez, a társasjáték törött figurájáinak pótlására, alkatrészek legyártására, és még ezer más dologra lesz ideális partner ez a gépezet.

A 3D nyomtató most akcióban 184 dollárért rendelhető meg, vásárláskor pedig mindenképpen válasszátok német raktárat, így elkerülhetitek a plusz költségeket. Ha szeretnél többet tudni, netán vásárolni, kattints bátran erre a linkre.

 

Egy másik akcióra is felhívnánk a figyelmeteket: az utazások szerelmeseinek első osztályú ajándék lehet egy kaparós világtérkép, ami a WDWM kuponnal most töredék áron, mindössze 2,26 dollárért rendelhető meg. Ha szeretnél ilyesmit magadnak, vagy valakinek ajándékba, kattints erre a linkre a megrendelésért.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid