Bréking: ekkor mutatják be a Samsung Galaxy S10-et

0

Napközben már több helyen is láthattunk arról infót, hogy a vártnál hamarabb érkezik a Galaxy S10, és mivel a Samsung nemrég a meghívókat is kiküldte az eseményre, így hivatalosan is megerősítést nyert az időpont.

A Galaxy S10 Unpacked eseményre február 20-án kerül majd sor, méghozzá San Franciscóban. Így a pletykák is beigazolódtak, melyek szerint nem várja meg az MWC-t a Samsung, hanem egy héttel hamarabb bemutatja a Galaxy S10 szériát.

Állítólag a dél-koreai gyártó eredetileg az MWC-re tervezte a bemutatót, ám nem szerettek volna osztozni a rivaldafényen, hiszen rengeteg újdonság fog itt debütálni, és még az is elképzelhető, hogy a Huawei majd itt leplezi le a hajlítható mobilját. Azt még nem tudni, hogy az összes Galaxy S10 változatot egyszerre mutatják-e be, hiszen az utóbbi időben már nem kevesebb, mint öt különböző verzióról szóltak a hírek. Még az is elképzelhető, hogy némelyik modell csak később érkezik, gondolunk itt például az 5G-s variáns(ok)ra.

Kicsit több, mint egy hónap múlva tehát kiderül, hogy mit is főztek ki a Samsung boszorkánykonyhájában. Addig pedig kövessetek minket, hiszen továbbra is igyekszünk majd minden érdekességről beszámolni a Galaxy S10 szériával kapcsolatban.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid