Megindultak a Geekmaxi Black Friday akciói, mindent EU raktárról küldenek!

0

A Black Friday hivatalosan november 27-én lesz, a legtöbb webshop nem csak egy napig tartja az akciókat, hanem akár egy héten keresztül is. A Geekmaxi csapatát már vélhetően nem kell bemutatni rendszeres olvasóink számára, a webshop legnagyobb dobása az, hogy minden terméket európai raktárból szállítanak ki gyorsan és vámmentesen. Nézzük milyen leárazásokkal készültek mostanra!

Black Friday vásár a Geekmaxi oldalán. Mire lehet számítani? Ha a termékek szempontjából vizsgáljuk a kérdést, akkor van nagyon sok robotporszívó, vezeték nélküli porszívó, de akadnak elektromos járművek, fitnesz gépek, konyhai masinák, és egyéb ház körüli holmik.

Egészen sok háromdimenziós nyomtató is van most a kínálatban, szóval ha ilyesmire szeretnél beruházni, akkor szintén érdemes szétnézni. Vannak klassz cuccok tényleg, érdemes csekkolni a választékot, ami az alábbi linken érhető el:

Beszéljünk a további kedvezményekről is. Minden az oldalról rendelt termékre lehet egy csekély, de nagyobb rendelések esetén akár egészen hasznosnak bizonyuló  kedvezményt kérni, ami 3 százalékos, és a NEWGEEKMAXI kuponnal lehet aktiválni. Tényleg bármelyik portékára fel tudjátok használni.

Természetesen most is vannak kiemelt ajánlatok, amelyeket érdemes kicsit közelebbről megismerni, a Geekmaxi ezekre külön kóddal biztosít kedvezményt a megrendelők számára. Lássuk ezeket is!

Xiaomi Roidmi Nex X20 vezeték nélküli porszívó

Ha nem kell a kábelekkel vesződni, az nagy könnyebbség lehet takarítás közben, tudták ezt a Nex X20 tervezői is. A géppel lehet felmosni, porszívózni, hatrészes szűrőrendszer dolgozik benne, és képes akár 60 percen keresztül működni egyetlen feltöltéssel. A masina most a tiétek lehet mindössze 259,99 eurós áron, ami nagyjából 93 500 Ft-ot jelent magyar pénzben. A kedvezményes árhoz használni kell a F7ARuEzb kupont. Részletes ismertetés és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi Viomi SE robotporszívó

Felmosás funkció, 2200 Pa szívóerő, precíz elektromos vízpumpa, méretes por és víz tartályok, 120 perces működési idő, lézeres navigáció, intelligens útvonaltervezés – ezek és még sok más hasznos funkció is részét képezi a robotporszívó felhozatalának. A gépet lehet alkalmazással irányítani, időzíteni, illetve más beállítási lehetőségekre is van mód. A készülék most mindössze 259,99 eurós áron rendelhető a SaB4tQaL kuponnal a Geekmaxi jóvoltából, ami hazai pénzben nagyjából 93 500 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi okos elektromos fűtőtest 

2000 wattos teljesítménnyel dolgozik ez a fűtőtest, ami 90 fokos szögben képes szórni a meleget. 35 decibeles zajkibocsátás, többféle fűtési mód, Wi-Fi vezérlés, gyors és egyszerű működés jellemzi a gépet, ami remek kiegészítője lehet a már meglévő fűtési megoldásnak, illetve jól használható lakókocsiban és hasonló helyeken. A Xiaomi gépe most mindössze 112 eurós (~ 40 659 Ft) áron lehet a tiétek,  de ha használjátok a hVfMMGzh kupont, akkor ebből az összegből lehet majd mérsékelni valamennyit. Ha szeretnél többet tudni vagy rendelni, akkor kattints bátran ide!

KUGOO S1 elektromos roller

Lassan egyre kevésbé lesz alkalmas az időjárás a kinti tekerésre, de egy elektromos rollerrel talán még ilyenkor is meg lehet biztonságosan indulni mondjuk városon belül. Mivel mostanában érdemes kerülni a tömegközlekedést, így kétszeresen kívánatos egy ilyen masina beszerzése, ami többek között azért lehet jó választás, mert: 120 kg-os krapekok is felpattanhatnak rá, a gép megy akár 30 km/óra sebességgel, háromféle módban használható, az egész masinéria alig 11 kg, össze lehet hajtani, és van akár 30 km hatótávra elegendő kakaó az akkumulátorában. A roller most mindössze 249,99 eurós áron lehet a tiétek, ha használjátok az aHQrueS3 kupont rendelés előtt. A vételár magyar pénzben nagyjából  89 953 Ft-ot jelent. További részletek és rendelés ezen a linken! 

 

Még egyszer ne feledjétek a termékek európai raktárból érkeznek, tehát nem kell rájuk sokat várni, és nem lesznek extra költségek sem. Van sok klassz cucc a fentieken kívül is a Geekmaxi Black Friday vásárában, érdemes megnézni a kínálatot. Itt a link még egyszer:

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Geekmaxi

Minden EU raktárról jön.

Please publish an article including the following contents:
Please briefly introduce our Pre Black Friday Sale:

https://shrsl.com/2mp8i

, prices drop down, with 3% OFF coupon code for sitewide: NEWGEEKMAXI.

259,99 € for XIAOMI ROIDMI NEX X20 Handheld Cordless Vacuum Cleaner:

https://shrsl.com/2mp8k
Coupon: F7ARuEzb

259,99 € for Xiaomi VIOMI SE Robot Vacuum Cleaner:

https://shrsl.com/2mp8m
Coupon: SaB4tQaL

Xiaomi SmartMi Electric Air Heater PTC Ceramic Heating Warmer Fan:

https://shrsl.com/2mp8n
Coupon: hVfMMGzh

249,99 € for KUGOO S1 LCD Display Foldable Electric Scooter With Bicycle Mobile Phone Fixture:

https://shrsl.com/2mp8o
Coupon: aHQrueS3

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid