Hasznos otthoni termékek akciója EU raktárról, pár napos szállítással

0

A Geekmaxi webáruháza a legújabb promóciójában az egészséges életvitelt, illetve a különféle otthoni termékeket állítja a középpontba, így a mostani kiárusításban lesznek különféle konyhai gépek, konditermi masinák, légtisztítók, és más hasonló apparátusok, amelyekkel egy kicsit minőségibbé tehető a mindennapi élet. Az alap akciók mellett persze lesznek egyéb kiemelt ajánlatok is, amelyekről szintén szót fogunk ejteni. A portékák minden esetben európai raktárból érkeznek, szóval nem kell rájuk sokat várni, és megússzuk az extra költségeket is!

A legújabb Geekmaxi kiárusításban akár féláron is hozzá lehet jutni olyan kiváló termékekhez, mint a Xiaomi robot és vezeték nélküli porszívói, de lesznek a választékban párologtatók, légtisztítók, konyhai gépek és többek között sétapad is, amivel karban tudjuk tartani magunkat.

NEWGEEKMAXI kuponnal további extra 3 százalékos kedvezményt tudunk aktiválni, mielőtt befejeznénk a vásárlást. Azt javasoljuk, tekintsétek meg a kínálatot, hátha megtetszik valami. A promóció teljes választéka az alábbi linken tekinthető meg:

Ahogyan ígértük, lesznek egyéb kiemelt termékek is, most ezeknek a bemutatása következik röviden.

MBrush hordózható színes kézi nyomtató

Nyomtass bárhol, bármikor és bármire ezzel a hordozható színes nyomtatóval, aminek 6 órás üzemideje van, és akár egy éven át képes készenlétben maradni egyetlen feltöltéssel. Szinte bármilyen felületre lehet nyomtatni ezzel az aprósággal, így akár dedikált fényképes, díszített holmik is készíthetőek, az MBrush gépe tehát ideális ajándékgyártó eszköz. A masinának helyen van minden kreatív életvitelt űző ember eszköztárában, és mivel most csupán 89,99 euró, érdemes lecsapni rá minél hamarabb! A kedvezményes összeg csak akkor érvényes, ha használjuk a ziLgS3it kupont. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi JIMMY JV83 vezeték nélküli porszívó

A takarítás már önmagában egy megerőltető és az embert alaposan igénybe vevő munka lehet, és sajnos nem minden esetben érdemes robotporszívókat sem bevetni. Amikor mindenképpen muszáj kézbe venni valamilyen takarító eszközt, legalább a kábelekkel ne kelljen már kínlódni, és ilyenkor lehet kiváló segítség a Jimmy JV83. A kínaiak masinája azért jó, mert teljesen hálózati áramforrások nélkül képes igen effektíven működni, és a benne található motor percenként 100 ezerszer fordul, így a teljesítménye szinte semmiben nem marad el a hagyományos gépektől. Egyetlen feltöltéssel akár 60 percen keresztül is lehet vele dolgozni, ráadásul az akkupakkja lecsatolható, és cserélhető, ha a balsors ennél hosszabban tartó tisztítási munkákkal verne meg bennünket. A beépített motor és az egy órás üzemidőt biztosító aksi ellenére a gépezet nem nehezebb másfél kilónál, szóval nem fog leszakadni a karunk takarítás közben. A Xiaomi Jimmy JV83 most mindössze 209,99 eurós áron rendelhető, ám ez az ár csak akkor érvényes, ha használjuk vásárlás előtt a F3VFYIF3 kupont. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi Mi Home robotporszívó

Persze ha be lehet vetni egy robotporszívót, az a legjobb, és azért szerencsére a lakás legtöbb részében simán rendet tudnak tartani ezek szerkezetek, akár a mi figyelmünk nélkül is. A Xiaomi már nagyon jó névnek számít ebben a műfajban, termékeivel szinte minden vásárló elégedett, és ez nem csak reklámszöveg, mi magunk is örömmel használjuk a kínai gyártó portékáit. Bár a gépezet méretei alapján nem is gondolnánk, mégis 2100 Pa szívóerővel rendelkezik, szóval nem csupán a piszok, de jó eséllyel az atka is belekerül portartályába, ahonnan a fejlett szűrőrendszer nem engedi tovább. A készülék lézeres érzékelőkkel méri fel környezetét, így nem megy neki idióta módon a bútoroknak, és nem zúg le a peremekről sem, mint Magdi anyus. A 2 cm-es küszöbökkel is simán elbír, így mehet helyiségről helyiségre. Egyetlen feltöltéssel nagyjából két órán át képes működni, ha pedig eljött az ideje, visszatér magától a dokkolóra. Amikor ismét tele van az aksi, mehet újra a munka, amit ott folytat, ahol abba kellett hagynia. Nem csak porszívózni, de feltörölni is tud a szerkezet, ami nagyon jól jöhet, ha például kisállatot tartunk. A Xiaomi robotporszívója most mindössze 309,99 euróért lehet a tiéd, ám használnod kell a vmHqX5qe kupont, hogy ezt a kedvezményes árat igénybe vehesd. További műszaki információk és megrendelés ezen a linken található!

Forrás: Geekmaxi

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid