Gionee Elife S Plus – AMOLED kijelző és USB-C

0

Az öt hüvelykes Gionee Elife S5.1 Prót, melyet két hónappal ezelőtt mutattak be, most egy nagyobb változat követi, az Elife S Plus. A készülék kellemes árcédulát, és relatíve decens hardvert kínál, igaz egyelőre csupán az indiai vásárlók számára. 

A készülék kijelzője AMOLED technológiát használ, képátlója 5.5 hüvelyk, míg felbontása HD, ami ebben a méretben még éppen elfogadható. A folyamatos tartalommegjelenítést, illetve a működést egy MediaTek MT6753 szavatolja, nyolc darab 1.3 GHz-re skálázott Cortex-A53 maggal, 3 GB RAM-mal, és egy Mali-T720 grafikus gyorsítóval kiegészítve.

gionee elife s plus

A további specifikációk között szerepel egy 13 megapixeles elsődleges kamera, egy 5 megapixeles előlapi képrögzítő, valamint egy 16 GB-os, szerencsére bővíthető belső tárhely. A telep 3150 mAh-s kapacitással igyekszik minket távol tartani a konnektoroktól, amire minden bizonnyal szükség is lesz, hiszen a készülék dual SIM képes, és LTE modemmel is fel lett szerelve. A töltést egy reverzibilis C típusú USB csatlakozón keresztül menedzselhetjük.

gionee elife s plus

A mobilon Android Lollipop fut, a Gionee Amigo elnevezésű felülete mögött, amelyben több érdekes funkció is integrálva lesz, mint például az arcfelismeréses kijelzőfeloldás, vagy a rejtélyes “Immersive Touch”, melynek mibenléte egyelőre nem ismert. A készülék forgalmazása ebben a hónapban indul, Indiában, egy kb. 260 dollárnak megfelelő áron.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid