Mostantól biztosítást is köthetsz az új OnePlus mobilodra

1

A kínai gyártó bejelentette, hogy az újonnan vásárolt OnePlus 2 és OnePlus X készülékekre mostantól biztosítást is köthetünk, ami választhatóan 1 vagy 2 év teljes körű védelmet nyújt majd.

Az On-Guard névre keresztelt szolgáltatás szinte bármilyen meghibásodásra vonatkozik, legyen az valamilyen törés (pl. betört képernyő), leejtésből származó sérülés, folyadék okozta károsodás, vandalizmus stb. A dolog egyébként a német Simplesurance nevű biztosítónak köszönhető, akik ebben a szférában egy igen nagy névnek számítanak.

És hogy mégis mennyibe fáj ez nekünk? Az On-Guard egy évre szóló opciója 40 euróba kerül, míg a két évre szóló szolgáltatást 65 euróért cserébe vehetjük igénybe. A gyártó viszont csak a 15 napnál nem régebben vásárolt OnePlus 2-re vagy X-re teszi elérhetővé a biztosítást, ami elég rossz hír azoknak, akik a megjelenést követően azonnal megvették a 2016-os zászlóshajó-gyilkost. Továbbá a OnePlus One-ra sem elérhető az On-Guard, annak ellenére, hogy ez a készülék is forgalomba van még. Igaz, a OnePlus X megjelenését követően már nem sok értelme lenne az eredeti zászlóshajó-gyilkost választani, hiszen egy szinte azonos tudású, de újabb, szebb és olcsóbb készülék az X.

OnePlus X

OnePlus X

Az On-Guard természetesen nem egy újkeletű dolog, több gyártó termékeire elérhető hasonló biztosítás. Ennek ellenére az ötlet kitűnő, a OnePlus még kis cég, ezért hasonló szolgáltatásokkal könnyen javíthatnak a vásárlóik elégedettségén. Az árral viszont lehet probléma. A 40 euró ugyanis a OnePlus X árának 15%-a, ami nem biztos, hogy egy kifejezetten pénztárcabarátnak szánt telefon esetében elfogadható.

OnePlus

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid