Globálisan is megjelenik a világ első Snapdragon 8 Gen 1 lapkával szerelt készüléke

0

Előző hónapban mutatták be Kínában a Motorola Edge X30-at, amely az első okostelefon volt Snapdragon 8 Gen 1 processzorral a belsejében. Nagyon úgy fest, hogy a készüléket a nemzetközi piacokon is forgalmazni fogják, legalábbis erre utal egy nemrégiben kiszúrt NBTC tanúsítvány.

A dokumentációból az is kiderül, hogy az újdonság nem ezen a néven fog a globális piacokon hódítani, Motorola Edge X30 helyett Motorola Edge 30 Pro lesz a dobozon. Hogy nem egy másik mobilról van szó, azt onnan lehet tudni, hogy a modellszáma XT2201-1, míg a kínai verzió a XT2201-2 kódot kapta. A kötőjel utáni számjegy jellemzően ugyanannak a telefonnak a regionális változatait jelöli.

Az iratok nem tartalmaznak további részleteket, de azokra nagyon nincs is szükségünk, hiszen a Motorola Edge X30 már hivatalos egy ideje, így jellemzők is ismertek. Amit jó lenne tudni, hogy a telefon mikor jelenik meg a kínai határokon kívül, mely régiókban fogják forgalmazni, illetve, hogy mennyiért. Remélhetőleg hamarosan ezekre is fény derül.

Forrás: MySmartPrice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid