Kínán kívül is megjelent a Realme 10 Pro és a 10 Pro+

0

Három héttel azután, hogy Kínában bemutatták a Realme 10 Pro és 10 Pro+ készülékeket, a mobilok kijutottak az ország határain kívülre, és meg kezdték hódításukat a globális piacon. Igaz, egyelőre csak Indiában, de hamarosan más régiókban is megjelenhetnek.

Habár ezt egyelőre teljesen biztosan nem tudjuk megmondani, az okostelefonok valószínűleg nálunk, Európában is meg fognak jelenni az indiai bevezetést követően. A készülékek ott 319 és 379 dolláros áron futnak helyi pénzből átszámítva, az előbbi összeg a 8/128 GB-os Pro, az utóbbi pedig a Pro+ variánsra vonatkozik ugyanezzel a memória konfigurációval.

A telefonokat fekete, kék és egy csinos, színátmenetes festéssel lehet majd megvásárolni. A Realme 10 Pro modellek értékesítése december 16-án, illetve december 17-én veszi kezdetét a gyártó hivatalos oldalán, illetve helyi kereskedőkön keresztül.

Realme 10 Pro

A Realme 10 Pro 6,72 hüvelykes, 120 Hz-es, Full HD+ felbontású IPS LCD megjelenítővel rendelkezik, amely mögött Snapdragon 695 lapkakészlet végzi a számításokat. Az okostelefon hátoldalán 108 megapixeles kamera foglal helyet, amelyben Samsung ISOCELL HM6 szenzor teljesít szolgálatot. A készülék mobilitását egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amely támogatja a 33 wattos gyorstöltést.

Realme 10 Pro+

A Realme 10 Pro+ esetében már organikus képernyő borítja az előlapot, a 6,7 colos, ívelt AMOLED megjelenítő ugyanazt a felbontást és képfrissítési rátát biztosítja, mint a szimpla Pro a kiadás, viszont a belsejében egy nagyobb teljesítményű lapkakészlet található a Dimensity 1080 képében.

A hátoldali kamera ugyanaz a 108 megapixeles megoldás, ám a készletet ezúttal egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű modul is kiegészíti. Az akkumulátor ugyanúgy 5000 mAh kapacitású, viszont a töltés jóval gyorsabb, ezúttal 67 wattos. Szoftveres fronton mindkét okostelefon ugyanazt kínálja, Android 13 operációs rendszert futtatnak Realme UI 4.0 felhasználói felülettel kiegészítve.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid