A Google az iPhone 15-öt gúnyolja legújabb reklámjában

0

A Google-nek van egy #BestPhonesForever elnevezésű reklámsorozata, amely nemrég újabb részt kapott. A halloweeni hangulatú videó egy ijesztő tábortűz melletti történetet mesél arról, hogy mennyire csodálatos és mesterséges intelligenciában gazdag lesz az október 4-én megjelenő Pixel 8 és Pixel 8 Pro, és hogy hozzájuk képest milyen unalmasak az Apple közelmúltban befutott zászlóshajói.

A reklámban az új iPhone 15 Pro vagy Pro Max modell szerepel egy Pixel 7 Pro társaságában. A videóban egyértelműen közlésre kerül a Google véleménye, mely szerint ezek a modellek csak egy másfajta némító gombot, dinamikusabb szigetet és új töltőcsatlakozót kaptak, és ezzel véget is ért az innováció.

A reklámban szereplő iPhone éppen ezért nagyon ideges lesz, amikor megtudja, hogy érkezik a Pixel 8 Pro, ami sokkal újítóbb lesz, plusz megkapja a létező legjobb mesterséges intelligenciát, akármit is jelentsen ez. Az iPhone ijedtében olyat is mond, hogy az emberek mind a Pixel 8 telefonokról fognak beszélni, nem csak a fenti okok, de a szemet gyönyörködtető dizájn miatt is, és minden figyelem ezekre a készülékekre fog irányulni.

Eléggé átlátszó célzás ez arra, hogy a Pixel 8 telefonok nagyobb felhajtást kaphatnak, mint a most debütált iPhone 15 Pro modellek. Picit nehéz ezt bevenni, miközben a legtöbb országban az emberek sorban állnak az új almás mobilokért. Persze a reklám tréfás, jópofa, mi több, baráti hangnemet üt meg, de azért érezhető benne a kevésbé palástolt gúny.

Kérdés, vajon tényleg annyira jók lesznek a Pixel 8 modellek, hogy a Google gúnyt űzhet a konkurenciából, vagy csupán bilibe lóg a keresőóriás keze? Ennek eldöntését rátok bízzuk, ha szeretnétek tudni, eddig mi derült ki az októberben érkező zászlóshajók kapcsán, kattintsatok erre a linkre!

Forrás: Made By Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid