A Google a Pixel 6 bemutatójával lopná el a show-t az új iPhone modellektől

0

A Google Pixel 6 mobilok hamarosan bemutatásra kerülnek, és egy szivárogtató azt is tudni véli, hogy ez pontosan mikor lesz. Állítása szerint a készülékek mindössze egy nappal a szintén sokak által várt Apple iPhone 13 modellek leleplezése előtt érkeznek, ami valószínűleg nem véletlen, a keresőóriás így akarja ellopni a show-t az almás konkurensétől.

Okostelefon bemutatók szempontjából a szeptember egy igencsak forró hónap lesz, számos új prémium készülék, illetve sorozat leleplezésére számítunk. Egy Weibo tippmester szerint a Google Pixel 6 modellek szeptember 13-án debütálnak, és bár az információ messze nem hivatalos, lehet benne valami. Az új iPhone modelleket állítólag szeptember 14-én tárják a nagyérdemű elé, így ha ez a jóslat pontos, akkor az azt jelentheti, hogy a Google igyekszik némileg elvonni a figyelmet az új Apple zászlóshajókról.

Szeptemberben jön egy másik okostelefon is, amire várnak egy páran, főleg azok, akik nem akarnak vagyonokat fizetni egy prémium hardverrel szerelt készülékért. A Samsung Galaxy S21 FE-ről van szó, amin ugyan eszközölnek majd néhány kompromisszumot, azért a belsejében lévő Qualcomm Snapdragon 888 chipset miatt még mindig a nagyágyúk közé fog tartozni. A mobilt bizonyos híresztelések szerint 8-án leplezhetik le, így valószínűleg nem zavar be egyik csúcskategóriás készülék bemutatójába sem.

A Google Pixel 6 telefonok méltók lesznek a figyelemre, akár az iPhone modellekkel egy időben, akár máskor mutatják be őket hivatalosan. Egy részleges leleplezés már történt, ismerjük a mobilok külalakját és néhány fontosabb részletet, mint például azt, hogy a belsejükben egy Google által fejlesztett Tensor lapkakészlet végzi majd a számításokat, bár bizonyos hírek szerint ez nem más, mint egy kiadatlan Exynos chipset a Samsung jóvoltából.

Egyik cég sem beszél a kollaboráció részleteiről, így hivatalos információk nincsenek a chipet illetően, egyelőre csak annak mesterséges intelligencia és gépi tanulási képességeit reklámozták. Ami a Pixel 6 sorozatot illeti, egy Pro és egy alapmodell érkezésére számítunk. A dizájnt már láthattuk, emellett magas képfrissítési rátával bíró kijelzőre, képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasóra, a Pro verzió esetében tripla kamerás képrögzítő modulra és még számos egyébre újításra készülünk a friss Google-mobilok kapcsán.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid