Goolrc X12 bemutató – Összecsukható kamerás drón 10.000 Ft-os áron

0

Egy újabb kompakt drón jelent meg, amely nagyon kedvező áron szerezhető be, nagyjából 10.000 Ft-ért, és ehhez képest egész sok mindent tud.

Goolrc X12 nagy előnye, hogy behajthatók a rotortartó karok, így szinte zseb méretűre össze lehet zárni. Jó hír, hogy van benne kamera is, egy 0.3 MP-es, amit ráadásul függőlegesen 90 fokban forgathatunk.

Természetesen jár a drónhoz egy kontroller, amibe a telefonunkat is bele tudjuk tenni, és az alkalmazáson keresztül láthatjuk az élő képet. A hatótáv nagyjából 100 méter.

Extrákból nincs hiány, kapunk headless módot a könnyebb irányításhoz, van egygombos hazatérés, automata fel- és leszállás, illetve magasságtartás is. Az akkumulátor kapacitása 1000 mAh, és egy töltésel nagyjából 12 perc repülési időt ígér a gyártó. Jó hír, hogy cserélhető a telep, így vehetünk pótaksikat, amivel megtöbbszörözhető az üzemidő.

Goolrc X12 drón most akciós a Tomtop oldalán, mindössze 36 dollárba kerül, és ingyenes vámmentes szállítással küldik. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid