Egymás mellett látható a Samsung Galaxy Note 9 és a Note 8

0

Kevesebb, mint egy hónapot kell várni a legújabb Samsung Galaxy Note bemutatójáig, de elképzelhető, hogy sokan csalódni fognak majd az új modellben, mivel külsőleg nagyon kevés újításra számíthatunk.

Hetek óta folyamatosan érkeznek az infók a Galaxy Note 9-ről, és már láthattunk néhány koncepciót is. Most azonban kikerült egy “hivatalos” kép, ami már a végleges kinézetet ábrázolja, és ez alapján majdnem teljesen megegyezik az előddel.

Az Android Headlines által közölt képen az előlap látható, és csak minimális eltérés fedezhető fel a mellé rakott Note 8-hoz képest. Ugyanazt a 6.3 colos Super AMOLED panelt kapják, és a gombok elhelyezkedése is nagyon hasonló.

Bal oldalon a Galaxy Note 9, míg jobb oldalon a Galaxy Note 8 látható

A fizikai méretben is minimális az eltérés, hiszen a Note 9 161.9 x 76.3 x 8.8 mm-es dimenziókkal bír, míg a Note 8 162.5 x 74.8 x 8.6 mm-es. A legnagyobb változás most is a belsőben várható, mivel idei csúcshardvert és néhány új funkciót is kap majd. A kamerákat felturbózzák, a gyorsaságról pedig a Snapdragon 845-ös chip gondoskodik majd.

Lesz persze több dolog is, aminek örülhetnek a rajongók. Ezeket mi is megírtuk, és örömmel konstatáltuk, hogy állítólag 4000 mAh-s akkumulátor kerül bele, és az ujjlenyomat-olvasó is jobb helyre kerül, a kamerák alá. Az S Pen is fejlesztésen esett át, erről pedig ezen a linken olvashattok.

Forrás: AndroidHeadlinesPhonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid