A Huawei P9 is megkapja végül az Android Oreo frissítést

0

Rengeteg felhasználónak szerez majd örömet a gyártó azzal, hogy végül mégis kiadja a Huawei P9-re a legújabb Androidot, annak ellenére, hogy eddig pont az ellenkezőjét lehetett hallani.

A múlt hónapban rengeteg Huawei P9 felhasználót szomorítottak el, amikor a Huawei angliai központjából azt a hírt adták közzé, miszerint a P9 már nem fogja megkapni az Android 8.0-t (állítólag hardveres limitáció miatt).

Most azonban nagyot fordult a világ, mivel a kínai vállalat hivatalosan is megerősítette, hogy mégis frissítik a modellt, ráadásul a kínai piacon már a tegnapi napon elindult a frissítési folyamat.

Az új szoftver természetesen tartalmazza majd az EMUI 8.0-s felületet, és néhány új funkcióval is ellátja a készüléket, mint pl. a kép a képben mód, ezen felül pedig az értesítések kezelése is átalakul.

Azt még nem tudni, hogy a többi régióba mikor érkezik meg a szoftverfrissítés, de valószínűleg nem kell már sokat várni rá. A Huawei P9-en kívül a P9 Plus, és néhány Honor készülék (Honor 8, Honor V8, Honor Note 8, Honor Play 6X) frissítése is elindult.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid